Wenko дозатор за течен сапун Davos, черен

SKU: 3201987
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 02 Октомври - 03 Октомври
  • Продуктът се доставя от Bulgaria.
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
15 39 лв
Описание
Изчистен шик: Със серията за баня Davos от WENKO по-малкото е повече! Скандинавската тенденция съчетава елегантност с чистота – без много излишни украшения се създава безупречно цялостно впечатление, което се вижда! Серията за баня Davos: Състояща се от дискретна чаша за четка за зъби, дозатор за сапун, обикновен тоалетен комплект и козметично кошче с педал, гарантира, че модерната изчистена шик визия се пренася във вашия дом . Страхотната серия се предлага и в бяло - в комбинация създавате перфектния черно-бял стил на обзавеждане! Универсалност: Можете да напълните скромния ежедневен помощник или със сапун и лосион в банята и тоалетната за гости, или с препарат за миене за употреба в кухнята, или с дезинфектант. По този начин аксесоарът в изчистен шик може да се използва практично и извън банята. Без BPA: Дозаторът за сапун за ръце не съдържа бисфенол А, химично съединение, което може да бъде вредно за здравето. Продуктите без BPA повишават осведомеността за устойчивост, защото защитават околната среда. Размери: (Ш x В x Д): Ø 9,8 x 13 x 7,8 cm, черен мат.
Подобни продукти
Спецификации
Размер 9,8 x 13 x 7,8 см
Тежест: 0,111 Kg
Цвят: черен
Отзиви
5.00
1 Отзиви
5 Звезди (1)
4 Звезди (0)
3 Звезди (0)
2 Звезди (0)
1 Звезда (0)
Wenko
ПО -ДОБРАТА ИДЕЯ: Постоянна претенция и практикуван девиз Името WENKO отстоява непрекъснат успех повече от 62 години. WENKO, името за диапазони на продукти за вашата баня, кухня, пералня и бит, винаги преследвайки „по -добрата идея“ с изобретателност и иновативна мощност, се характеризира с висока степен на удобство за потребителя и справедливо съотношение цена-производителност. Това стремежът ни направи водещ доставчик на иновативни продуктови решения за цяла Европа. Благодарение на дъщерните дружества във Франция (WENKO France SARL), Испания (WENKO Hispania S.L.), Италия (WENKO Italia S.r.l.), САЩ (WENKO Inc.) като както и в Китай (WENKO Pacific Ltd.), нашите продукти могат да бъдат намерени в повече от 80 страни. Изчерпателното продуктовото портфолио ни позволява да предоставяме на нашите клиенти продукти, персонализирани за различните целеви групи от един източник. Тук е важно за нас да осигурим оптималната подкрепа на нашите партньори от нашия собствен WENKO екип на теренната служба. Вътрешен екип за управление на категории разработва ориентирани към целевата група и голям обем разположения с вторични разположения, насърчаващи продажбите, и поддръжка на PoS. В допълнение, допълнителни награди за продукти и компании са доказателство за нашия успех и иновационна сила през 2020 г .: • Metropolregion Rheinland e.V. ни присъди наградата за иновации „Rheinland Genial“. • За пореден път бяхме отличени от „Stifterverband“ с печат за качество „Иновативни чрез изследвания“ - за четвърти пореден път! • Собствената ни продуктова разработка, LED душ бар, спечели няколко награди. Той беше отличен както с наградата Plus X, така и от търговското списание diy с наградата на читателя „Продукт на годината“. • Ние поставяме специален акцент върху обучението ни за чираци: например, почти всяка година, и в 2020 г. един от нашите специалисти стажанти за търговия на едро и международна търговия премина с най -високите резултати степен и бе отличен от Промишлено -търговската камара. • Като семейна компания, социалните ценности са много важни за нас. Ето защо участваме в много проекти, които по същество се занимават с благосъстоянието на децата в нашия регион.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.