Преса за коса Hot Tools Gold Titanium, LCD дисплей, ширина на плочи 25 мм, Pro Signature, HTST2578UKE

SKU: 3243618
  • марка: Hot Tools
  • Продадено и доставено от: BIT ONLINE
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 01 Юли - 05 Юли
  • Продуктът се доставя от Romania.
Ползи:
  • 1.39 на точки Vivre i
  • Отваряне на колета при доставка
139 99 лв 174 99 лв Препоръчителна цена ?
Описание
Преса за коса Hot Tools Gold Titanium, LCD дисплей, ширина на плочи 25 мм, Pro Signature, HTST2578UKE


Характеристики:

- Златни титаниеви плочи с ширина 25 мм;
- LCD цифров дисплей;
- Дълготраен микро-блясък ефект.
- Бутон ВКЛ / ИЗКЛ;
- Автоматично регулиране на правилното напрежение;
- Антистатичен ефект (срещу наелектризирането);
- 14 температурни стъпки;
- Регулируема температура до 230⁰C;
- Бързо нагряване: 30 s;
- Професионален въртящ се кабел 2м;
- Евро конвертор адаптер;
- Автоматично изключване след около 2 часа.

Многопосочна пластина за красиви резултати за всички типове коса, от тънка до груба. В зависимост от типа коса, можете да изберете от 14-те температурни диапазона, които ще се показват на цифровия екран.

Атрактивният дизайн, 2 м кабел и оптималните размери ви предлагат удовлетворението и комфорта на лесна и бърза прическа, където и да сте.

Преса за коса Hot Tools Gold Titanium предлага професионална надеждност и дълготрайни резултати, така че можете да създавате елегантни прически всеки ден. Пластина за изправяне, която ви придава елегантния, кадифен и копринен вид, който искате. Благодарение на заоблените ръбове на плочките ви дава възможност да стилизирате къдрици или вълни. И ако случайно го забравите в контакта, той автоматично се изключва след 2 часа, което ви дава сигурност!


PULSE TECHNOLOGY®

Благодарение на тази технология титановите плочи поддържат постоянна температура върху цялата нагрявана повърхност, което означава равномерна топлина и професионални резултати. В същото време прави косата по-мека и елиминира статичното електричество (Frizz Control), което е идеално за всяка бунтарска коса. Освен това, благодарение на универсалното двойно напрежение, може да се използва в различни части на света, което прави платката идеална за пътуване.


ПЛОЧИ ПОКРИТИ ОТ ТИТАН

Плочи с ширина 25 мм, покрити с титан, за най-добра топлопроводимост и равномерно разпределение на топлината. Титанът е превъзходен материал, той е здрав, устойчив и бързо пренася топлината, което води до бързо изправяне.


РЕГУЛИРУЕМА ТЕМПЕРАТУРА

Платката ще ви позволи да регулирате температурата (14 стъпки) от двата бутона, разположени отстрани на дъската. По този начин ще получите бърза прическа със здрав вид на косата и естествен блясък. Винаги се препоръчва да стартирате платката от най-ниската температура и да я увеличавате, ако е необходимо.


ЦИФРОВ ДИСПЛЕЙ

В зависимост от типа коса, можете да изберете температурата, която ще се показва на цифровия дисплей. По този начин ще знаете точната температура по всяко време, което ви дава сигурността да имате контрол върху косата си.

РОТАЦИОНЕН КАБЕЛ С ВИСЕЩ ПРЪСТЕН

Уредът е снабден с кабел 2 м, изключително практичен, който Ви осигурява лекота на движение по време на употреба. Така се отървете от напрежението, причинено от дължината на кабела или заплитането му. Можете да се движите лесно, докато оформяте косата си. Освен това плочата има пръстен, който позволява да бъде закачен на кука, за да е под ръка, когато имате нужда от нея.

АВТОМАТИЧНО СПИРАНЕ

Платката е оборудвана с функция за автоматично изключване. Ако забравите да го изключите, той ще се изключи автоматично след 2 часа, което ви дава известна защита и безопасност.

Евро конвертор адаптер

Щепселът е проектиран така, че да може да се използва за контакти в UK. С помощта на отвертка (включена в комплекта) можете да монтирате или демонтирате адаптера на конвертора, ако е необходимо, което прави преса идеална за пътуване.Марката Hot Tools е основана през 1990 г. в САЩ и благодарение на своите професионални и качествени продукти се разраства и достига до Европа през 2016 г. Чрез иновации в съвременните материали и технологии, както и атрактивен и елегантен дизайн, продуктите привличат вниманието на стилистите. , а днес това им помага да бъдат по-креативни и по-добри. Все повече салони използват професионални продукти на Hot Tools, за да създават абсолютно зашеметяващ и автентичен външен вид.

Преса за коса Hot Tools Gold Titanium, HTST2578UKE
Спецификации
Title
Value
Размер
27.5 x 3 см
Тежест:
0,400 Kg
Цвят:
Лилав
Детайли за продукта
Title
Value
Връщане на продукт:
Козметичните продукти които са със запечатана кутия и опаковка в момента на покупката могат да се върнат само ако са запечатани.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата Vivre, измерване на използването на платформата Vivre, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.