• Бърза доставка
66 41 лв 69 90 лв (-4%) ?
Разпродаден
Описание
Марката Kimmidoll се ражда от страстта към декоративните подаръци за дома, вдъхновени от ориенталската култура. Японските кукли Кокеши са известни, ценни колекционерски предмети, които съчетават японска традиция и модерност. Дамските чанти, портфейли и аксесоари се раждат със същата философия. Вдъхновете се от тези продукти с уникален и оригинален стил. Малкият дамски портфейл Kimmidoll Satoko-Chan е изработена от здрава синтетична кожа. Разполага с основно отделение за банкноти и документи се затваря с бутон, заден джоб за монети, затварящ се с цип. Ширина (см): 11,6 Височина (см): 9,5 Дълбочина (см): 3
Спецификации
Размери: Дължина 12 см/Широчина 3 см/Височина 9 см
Тежест: 0,100 Kg
Материал: еко кожа
Цвят: черен
Продукти от същата марка
Продукти от същия доставчик
kimmidoll
Марката Kimmidoll е пътуване сред очарователната култура на Япония с помощта на грациозни герои, които комбинират традициите с модерното. Марката е резултат от любовта към елегантността и и културата на Азия и се основава на красотата и семплостта на природата, на автентичните ценности и баланс. Всички герои kimmidoll са вдъхновени от традиционните японски кукли Kokeshi и споделят обща философия, разпространявайки основните принципи и ценности на живота - красотата, щастието, радостта и уважението. Всички те са идеални да развеселят атмосферата на дома или да маркират важните моменти от живота на любимите хора. Концепциите зад гърба на фигурите kimmidoll съчетава азиатските културни принципи с нуждите и специфичния западен стил.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.