Пакет ускоряване растеж брада и коса, биотиново масло, roller micro-needling, 100% натурално, Sevich

SKU: 3318840
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 24 Април - 29 Април
  • Продуктът се доставя от Romania.
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
57 47 лв
Описание

Този пакет е предназначен за хора, които искат да ускорят растежа на косата си.

Чрез концепцията за микро-игли, космените фоликули се стимулират, така че да получите желаните резултати за най-кратко време. Тази концепция не е нова, но се използва от дерматолозите от години.

Малките игли проникват в кожата и създават микроканали, които принуждават кожата да започне естествен процес на регенерация.

Пакетът съдържа:  активиращ серум и ролка за брада

Ролката за брада и коса:

Използва се в зони, където искате да ускорите растежа на космите, преди да нанесете активиращия серум. Използвайте с движения нагоре-надолу, наляво-надясно, 10-20 повторения. 3-4 пъти седмично. Стерилизирайте в алкохол преди употреба.

Активиращият серум:

Използва се с ролката. След като лицето или скалпа са добре измити и сте използвали ролката, вземете няколко капки активиращ серум и го нанесете върху желаната повърхност. Оставете го докато се абсорбира напълно. Неговата роля е да увеличи притока на кръв, като по този начин помага на космените фоликули да растат по-бързо.

Основни съставки:

• Биотин (витамин B7)
• Про-витамин B5
• Витамин E
• Джинджифил
• женшен

Основни съставки:

1. Измийте добре мястото преди употреба
2. Стерилизирайте ролката с алкохол
3. Използвайте ролката в желаната зона със среден натиск, с движения нагоре и надолу; ляво – дясно 10-20 пъти
4. Нанесете 2-3 капки активиращ серум върху желаната зона и след това оставете да се абсорбира напълно

ВЪПРОСИ ОТ КЛИЕНТИ:

Въпрос: Колко пъти седично трябва да се използва?

Отговор: 2-3 пъти на седмица

Въпрос: Какви очаквания да имам?

Отговор: Ще започнете да виждате малки резултати след около 4-8 седмици постоянна употреба, според инструкциите. Не бива да очаквате да видите резултати за една нощ. Космените фоликули се нуждаят от време, за да се развият. Препоръчваме постоянна употреба от 150-170 дни употреба.

Въпрос: Как по-точно работи?

Отговор: С помощта на ролката се създават микроканали в кожата. Освен това увеличава кръвообращението в желаната зона, така че космените фоликули да се стимулират за по-бърз растеж.

Въпрос: Има ли странични ефекти

Отговор: Досега клиентите не са срещали странични ефекти. Продуктите отговарят на стандартите за качество. Ако има някакви странични ефекти, дразнене, зачервяване, алергии спрете да използвате комплекта.

Подобни продукти
Детайли за продукта
Връщане на продукт: Козметичните продукти които са със запечатана кутия и опаковка в момента на покупката могат да се върнат само ако са запечатани.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.