Плакат Artgeist - Coquettish Pose - Черна рамка с паспарту - 40 x 60 cm

SKU: 3343633
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
161 99 лв
Разпродаден
Описание

Нашите плакати са свежо предложение за хората, които искат да променят интериора си с малка инвестиция. Достатъчен е плакат или комплект плакати, за да може помещението да промени характера си.

Плакатът "Плакат - Coquettish Pose" е резултат от работата на нашия екип дизайнери, които се грижат нашите предложения да са в крак с времето. Той е достъпен в няколко формата и видове рамки, благодарение на което без проблем ще изберете опция, която отговаря на Вашите нужди.Висококачествени материали
Плакатът "Плакат - Coquettish Pose" е разпечатан в технология HD върху най-висококачествена хартия с граматура 170 g/m², идеално възпроизвеждаща цветовете. Използваният печат е устойчив на въздействието на UV-лъчи, благодарение на което цветовете не избледняват, дори и при продължителна експозиция на слънчева светлина. Плакатът, както и рамката, са изработени от безопасни материали без мирис, затова са идеални за всяко помещение, също така в спалнята и в стаята на Вашето дете.

Достъпни варианти на рамки:

  • Плакат с рамка
  • Плакат с рамка и паспарту

Плакат с рамка – изтънчен минимализъм
Плакатът е поставен в минималистична, лека рамка, експонираща го на фона на стената. Плакатът е обезопасен с акрилно стъкло, отзад на рамката е монтиран държач за окачване.

Плакат с рамка и паспарту – щипка елегантност
Рамката от паспарту в цвят екрю ще подчертае цветовете на плаката и ще създаде допълнителен контраст между графиката, рамката и стената. Допълнително тя създава леко впечатление за триизмерна рамка, както и изпълнява ролята на допълнителен защитен слой на плаката. Плакатът е обезопасен с акрилно стъкло, отзад на рамката е монтиран държач за окачване.

Достъпни цветове на рамките:

  • Черен
  • Бял
  • Златен

Размери на рамката: ширина 9 mm, дебелина 18 mm.Лесно окачване
Плакатът в рамка може да бъде окачен с помощта на приложения държач, или ако не искате или не можете да пробивате отвори в стената, той е толкова лек, че можете да го окачите с монтажна лента или дори да го поставите върху пода или мебелите и небрежно да го опрете върху стената! Дизайнерският ефект е гарантиран!

Безкрайни възможности за комбиниране на персонални комплекти
От няколко плаката лесно ще създадете Ваша собствена галерия! Смело съчетавайте цветове, дизайн, стилове и формати! Общ елемент на комплекта може да бъде мотив, тема или цветова гама. Можете също така да създадете комплект по Ваша преценка, не забравяйте - Вие се разпореждате!

Дизайнерски плакати за всеки
Асортиментът ни включва ретро плакати, плакати с флорални и животински мотиви, мотивационни плакати, карти, филмови плакати и такива за феновете на компютърните игри, календари, детски плакати и много други.

Нашите предложения включват графики, които са подходящи почти за всяка стая - плакати за хола, детската стая или стаята на тийнейджъра, плакати за спалня и др. Плакати за кухнята или банята? Защо не! Не забравяйте само да не ги окачвате на място с директен контакт с вода.

Плакатите също са интересно предложение за декорация на сервизни помещения и офиси - те ще зарадват окото както на служителите, така и на клиентите. Независимо дали става въпрос за цял комплект или за единичен плакат, нашите предложения могат да бъдат чудесно допълнение към обзавеждането на офиси, сервизни и гастрономични помещения, чакални, клубове, хотели и т.н. Плакатът на стената е елемент от декора на всяко съвременно място за срещи, което върви в крак с времето.

Плакатът е лесен начин за въвеждане в помещението на най-новите тенденции.

Подобни продукти
Спецификации
Размери: Дължина 40 см/Широчина 60 см
Тежест: 1.0 Kg
Материал: Печатно платно, опънато върху дървена рамка
Цвят: многоцветен
Artgeist
Artgeist е полска компания с глобален обхват на дейност, основана през 2004 г. от страст към декорацията. Днес компанията присъства в 17 страни чрез онлайн магазини в 10 езикови версии. Artgeist предлага над дузина хиляди уникални модели. Нашите декорации бяха изпратени в над четиридесет страни и броят на клиентите надхвърли 550 хиляди. В нашата оферта можете да намерите снимки, тапети, стенописи, стикери и други елементи от интериорната декорация. Продължаваме да проектираме новинарски продукти, които разширяват нашето портфолио. Разполагаме с модерна техника, която гарантира най-високо качество на нашите продукти. Обичаме да създаваме декорации, които ще украсят всеки интериор от цял ​​свят. Нашите действия се основават на страстта на нашите служители, създаването ни прави щастливи.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.