Картина Artgeist - In the evening, by the lake - 60 x 40 см

SKU: 3343640
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
123 99 лв
Разпродаден
Описание

Искате ли да промените облика на Вашето жилище? Усещате ли, че е време за промяна, когато влизате в къщи? Или пък Ви е нужен чудесен подарък?

Висококачествената картина "Картина - In the evening, by the lake" е резултат от работата на талантлив екип проектанти – млади артисти, графици и фотографи, изпълнени с нови идеи. Картината, която събуди Вашия интерес, е съчетание от най-висококачествен печат, старателна ръчна работа и материали с най-високо качество.

Висококачествени материали
Картината "Картина - In the evening, by the lake" е отпечатана върху специално флизелиново платно, което идеално възпроизвежда цветовете. Платното е опънато върху лека, но стабилна рамка, изработена от екологосъобразни материали. Висококачествената декорация е осигурена от висококачествен печат, благодарение на който цветовете са живи, а детайлите са перфектно възпроизведени, независимо от формата на картината.Напечатани страни
Страните на картината са напечатани от всички страни, така че не е необходима допълнителна рамка и картината е готова за окачване.

Печат с най-високо качество!
Специалното платно в съчетание със съответната разпределителна способност на печата гарантират идеална острота на картината и дълбочина на цветовете.Продукт без мирис
Нашите картини нямат мирис и са 100% безопасни, затова са идеални за окачване в спалнята и в стаята на Вашето дете.

Защита UV
Използваният печат е устойчив на въздействието на UV-лъчи, благодарение на което цветовете не избледняват, дори и при продължителна експозиция на слънчева светлина.

Безопасна опаковка
Преди да бъде изпратена, картината се опакова с мехурчесто фолио и след това с дебел картон.

Модерни картини с истински дизайнерски акцент
Нашите артисти използват своя опит, страст и знания, създавайки всяка своя творба така, че да получите картина, която се вписва в каноните на съвременния дизайн.

Нашите картини представляват лесен и евтин начин да освежите облика на жилището си и да му придадете нов характер, а богатата гама от модели ще удовлетвори всеки вкус. Нашата оферта включва картини натюрморт, пейзажи, съвременни картини за декорация на хола, абстрактни картини, репродукции на картини на известни художници, карти на света, индустриални картини и много, много други.

Картината е декорация, която привлича погледа независимо от помещението, в което се намира! Нашите предложения включват големи картини за хола, представителни картини за офиса, успокояващи картини за спалнята, картини, персонализиращи интериора и придаващи изключителна атмосфера, радостни картини за детски стаи и др. Картината може също да украси стената на по-малко очевидни места, като кухня, баня или коридор. Независимо от помещението, в което се намира, тя ще придаде на интериора уникален характер и ще създаде уютна атмосфера за всички жители и гости.

Картината е също така оригинален подарък за случаи като:

  • рожден ден,
  • сватбен подарък за новия житейски път,
  • подарък за ново жилище,
  • пподарък за Коледа,
  • деня на влюбените,
  • и т.н.

Нека картината "Картина - In the evening, by the lake" да промени облика на Вашето жилище и жилищата на Вашите близки!
Размер на елемента:
60x40: 20x40 20x40 20x40
Подобни продукти
Спецификации
Размери: Дължина 60 см/Височина 40 см
Тежест: 1.0 Kg
Материал: Печатно платно, опънато върху дървена рамка
Цвят: многоцветен
Artgeist
Artgeist е полска компания с глобален обхват на дейност, основана през 2004 г. от страст към декорацията. Днес компанията присъства в 17 страни чрез онлайн магазини в 10 езикови версии. Artgeist предлага над дузина хиляди уникални модели. Нашите декорации бяха изпратени в над четиридесет страни и броят на клиентите надхвърли 550 хиляди. В нашата оферта можете да намерите снимки, тапети, стенописи, стикери и други елементи от интериорната декорация. Продължаваме да проектираме новинарски продукти, които разширяват нашето портфолио. Разполагаме с модерна техника, която гарантира най-високо качество на нашите продукти. Обичаме да създаваме декорации, които ще украсят всеки интериор от цял ​​свят. Нашите действия се основават на страстта на нашите служители, създаването ни прави щастливи.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.