Доставка:
  • Време за доставка: между 05 Юни - 11 Юни
  • Продуктът се доставя от Romania.
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
60 00 лв 70 00 лв Препоръчителна цена ?
Описание
Материал: Памук Размери: Ширина 75 см x Височина 80 см Цвят: Многоцветен Кухненският сорт е практичен и полезен аксесоар, традиционно предаван от поколение на поколение, отразяващ вниманието, което се отделя на начина, по който изглеждаме, когато приготвяме или сервираме храната. В различни цветове, модели и размери, кухненската престилка поддържа жив модела на домакинята или създава нов модел, този на мъжа готвач. Тази разноцветна памучна престилка, предлагана от Декорер, е необходим аксесоар при работа в кухнята, за да предпазите дрехите си от петна, така че след като я свалите, да сте винаги готови за приемане на гости или хранене. Памукът, от който е изработен сутиенът, не предизвиква алергии, осигурява приятна употреба благодарение на меката си текстура и позволява добра вентилация на тялото. Освен това, ярките му цветове допринасят за създаване на празнична атмосфера във вашата кухня.
Подобни продукти
Спецификации
Тежест: 1.0 Kg
Цвят: многоцветен
Документи
Може да се почиства в миялна машина: Да
Може да се използва в микровълнова фурна: Не
Clayre & Eef
Clayre & Eef започна своята история през 1994 г. в очарователно селце в Холандия, когато двама братя създават малък семеен бизнес, който продава текстил за дома. Марката пази и до сега семейния и топъл дух на ранните години заедно с приятели и познати, работещи със същия ентусиазъм и участие в консолидирането и развитието на идеологията на марката, превръщането на къщата в дом. Сега Clayre & Eef притежава пълен набор от аксесоари за дома, голяма част от които направени от ръчно рисувани скици, боядисани и посветени на очарователна, селска атмосфера, които предлага на продуктите носталгичен, романтичен и изискан акцент, който ги определя.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.