Комплект от 2 чаши за турско кафе, порцелан с бамбукова поставка, 200 ml, Bambum Kallavi

SKU: 3429094
  • 3 броя остават
Доставка:
  • Време за доставка: между 29 Март - 31 Март
Ползи:
  • 2.05 на точки Vivre i
  • Отваряне на колета при доставка
68 58 лв 92 63 лв Препоръчителна цена ?
Описание

Съчетавайки естествеността на бамбука с османски мотиви, комплектът чаши за кафе Bambum Kallavi за 2 лица ще бъде задължителен за вашите елегантни презентации на кафе. Kallavi ще превърне вашите презентации на кафе във визуално пиршество със своите ръчно изрисувани бамбукови чинии и елегантни ръчно изрисувани лазерно обгорени чаши.

Измийте на ръка или избършете с влажна кърпа, други методи на миене не са подходящи

Не е подходящ за микровълнова фурна

Бамбукът е най-бързо растящото растение в света, а също така е екологично чист, функционален, естетичен и изключително издръжлив. Бамбукът е 2-3 пъти по-издръжлив от всички останали видове дървесина и дървен материал. Докато бамбуковата фиданка достига пълна зрялост за 5 години, дъбът и подобните му видове могат да достигнат това ниво за 50 години. Бамбукът е дълготраен, лек, екологичен и здравословен, а също така силен и издръжлив в гората.

Бамбуковото растение, което е антибактериално по своята структура, не съдържа бактерии. Ако използвате бамбукови кухненски уреди и домакински уреди по този начин, ще бъдете по-здрави, отколкото сте сега.

Бамбукът придава естествена топлина и богатство с естественото си положение, ще се чувствате по-добре и по-здрави с топлината и хигиеничната структура на бамбука.


Цвят:: Бял / Червен.
Тип На Продукта:: Комплект.
Материала:: Порцелан.
Материала:: Бамбук.
Височина:: 6 cm.
Диаметър:: 10,7 см.
Обем:: 0,2 л.
Брой бройки / комплект:: 4.
bambum
Естествените материали като бамбук, гранит или глина са в основата на тази колекция. Семплостта и елегантността превръщат готвенето и храненето в истинско удоволствие. Bambum е турска марка, която предлага продукти, направени изцяло от бамбук и устойчиви материали, за да преоткриете очарованието на кухнята.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата Vivre, измерване на използването на платформата Vivre, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.