Комплект от 2 бамбукови бебешки прибори за хранене, антибактериални и екологични, Bambum Pinokyo

SKU: 3429100
Ползи:
  • 0.76 на точки Vivre i
  • Отваряне на колета при доставка
25 48 лв 33 09 лв Препоръчителна цена ?
Разпродаден
Описание

Комплектът за хранене на бебе Pinokyo, който не съдържа бактерии и микроби, може да нахрани бебето ви по най-здравословния начин.

Продуктите от бамбук са много уникални в сравнение с други кухненски прибори като стомана, порцелан или стъкло.

Бамбуковите продукти са здравословни и стилни

Размер на продукта: 3x1x12 cm, 3x1x11 cm

Описание:

Той е антибактериален и екологичен.

Бамбукът е най-бързо растящото растение в света, както и екологично чисто, функционално, естетично и изключително издръжливо. Бамбукът е 2-3 пъти по-издръжлив от всички останали видове дървесина и дървен материал. Докато бамбуковата фиданка достига пълна зрялост за 5 години, дъбът и подобните му могат да достигнат това ниво за 50 години. Бамбукът е дълготраен, лек, екологичен и здравословен, както и здрав и издръжлив в гората.

Бамбуковото растение, което е антибактериално по своята структура, не съдържа бактерии. Ако използвате бамбукови кухненски уреди и домакински уреди по този начин, ще бъдете по-здрави, отколкото сте сега.

Бамбукът придава естествена топлина и богатство с естественото си положение, ще се чувствате по-добре и по-здрави с топлината и хигиеничната структура на бамбука.


Материал На Дръжката:: Бамбук.
Цвят:: Кафяв.
Тип На Продукта:: Комплект.
Материала:: Бамбук.
Ширина:: 3 cm.
Ширина:: 3 cm.
Дължина:: 11 cm.
Дължина:: 12 cm.
Брой Бройки:: 2.
Дебелина:: 1 cm.
Дебелина:: 1 cm.
Брой хора:: 1.
bambum
Естествените материали като бамбук, гранит или глина са в основата на тази колекция. Семплостта и елегантността превръщат готвенето и храненето в истинско удоволствие. Bambum е турска марка, която предлага продукти, направени изцяло от бамбук и устойчиви материали, за да преоткриете очарованието на кухнята.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата Vivre, измерване на използването на платформата Vivre, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.