• 3 броя остават
Доставка:
  • Време за доставка: между 29 Март - 31 Март
Ползи:
  • 2.15 на точки Vivre i
  • Отваряне на колета при доставка
71 76 лв 92 21 лв Препоръчителна цена ?
Описание

Bambum Ludis 3 дървени сервиза

Дъската за презентация Bambum Ludis Mini Piece ще бъде вашият важен помощник в кухнята. Дъската за презентация Ludis с дръжки в три различни дизайна в един и същи комплект ще подчертае вашата естественост, особено при приготвянето на печива като бисквити и макарони.

Размер на продукта: 18x8,5x1 cm

Описание:

Той е антибактериален и екологичен.

Бамбукът е най-бързо растящото растение в света, както и екологично чисто, функционално, естетично и изключително издръжливо. Бамбукът е 2-3 пъти по-издръжлив от всички останали видове дървесина и дървен материал. Докато бамбуковата фиданка достига пълна зрялост за 5 години, дъбът и подобните му могат да достигнат това ниво за 50 години. Бамбукът е дълготраен, лек, екологичен и здравословен, както и здрав и издръжлив в гората.

Бамбуковото растение, което е антибактериално по своята структура, не съдържа бактерии. Ако използвате бамбукови кухненски уреди и домакински уреди по този начин, ще бъдете по-здрави, отколкото сте сега.

Бамбукът придава естествена топлина и богатство с естественото си положение, ще се чувствате по-добре и по-здрави с топлината и хигиеничната структура на бамбука.


Цвят:: Бамбук.
Тип На Продукта:: Комплект.
Материала:: Бамбук.
Височина:: 1 cm.
Ширина:: 8 см.
Дължина:: 18 cm.
Същност на дървото:: Бамбук.
Оформят:: Правоъгълна.
Оформят:: овал.
Брой бройки / комплект:: 3 години.
bambum
Естествените материали като бамбук, гранит или глина са в основата на тази колекция. Семплостта и елегантността превръщат готвенето и храненето в истинско удоволствие. Bambum е турска марка, която предлага продукти, направени изцяло от бамбук и устойчиви материали, за да преоткриете очарованието на кухнята.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата Vivre, измерване на използването на платформата Vivre, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.