Дъска за рязане от бамбуково дърво, екологична и антибактериална, 20 x 15 cm, Bambum

SKU: 3429110
Ползи:
  • 0.82 на точки Vivre i
  • Отваряне на колета при доставка
27 61 лв 33 09 лв Препоръчителна цена ?
Разпродаден
Описание

Лесна, бърза, практична! Дъската за рязане Bambum Edena ще ви бъде под ръка в кухнята по всяко време. Edena, със своя елегантен дизайн и здрава структура, може да се използва като дъска за рязане или дъска за сирене.

Бамбукът е най-бързо растящото растение в света, а също така е екологично чист, функционален, естетичен и изключително издръжлив. Бамбукът е 2-3 пъти по-издръжлив от всички останали видове дървесина и дървен материал. Докато бамбуковата фиданка достига пълна зрялост за 5 години, дъбът и подобните му видове могат да достигнат това ниво за 50 години. Бамбукът е дълготраен, лек, екологичен и здравословен, а също така силен и издръжлив в гората.

Бамбуковото растение, което е антибактериално по своята структура, не съдържа бактерии. Ако използвате бамбукови кухненски уреди и домакински уреди по този начин, ще бъдете по-здрави, отколкото сте сега.

Бамбукът придава естествена топлина и богатство с естественото си положение, ще се чувствате по-добре и по-здрави с топлината и хигиеничната структура на бамбука.


Цвят:: Бамбук.
Тип На Продукта:: Шредер за храна.
Материала:: Бамбук.
Височина:: 1 cm.
Ширина:: 15 cm.
Дължина:: 20 см.
Тегло:: 450 g.
Същност на дървото:: Бамбук.
Оформят:: Правоъгълна.
Брой бройки / комплект:: 1.
bambum
Естествените материали като бамбук, гранит или глина са в основата на тази колекция. Семплостта и елегантността превръщат готвенето и храненето в истинско удоволствие. Bambum е турска марка, която предлага продукти, направени изцяло от бамбук и устойчиви материали, за да преоткриете очарованието на кухнята.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата Vivre, измерване на използването на платформата Vivre, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.