Доставка:
  • Време за доставка: между 11 Юли - 21 Юли
  • Продуктът се доставя от Netherlands.
Ползи:
  • 1.31 на точки Vivre i
  • Отваряне на колета при доставка
  • Безплатна доставка в цялата страна за предплатени поръчки над 99 лева.
131 99 лв
  • Този продукт се възползва от безплатна доставка чрез плащане с карта
Описание
  • Тип конструкция килим: машинно изработен
  • Подходящ за подово отопление: да
Спецификации
Title
Value
Размер
66x300 см (Дължина 300 см/Широчина 66 см/Височина 1.1 см)
Тежест:
4.7 Kg
Материал:
100% полипропилен, Плътност на тъканта (GSM): 2350
Цвят:
мулти
Подходящ за подово отопление
да
Форма на килим
пътека
Модел килим
абстрактен
Тип конструкция на килим
машинна изработка
Детски дизайн
не
Отзиви
5.00
1 Отзиви
5 Звезди (1)
4 Звезди (0)
3 Звезди (0)
2 Звезди (0)
1 Звезда (0)
Документи
Гарантирано качество
Гарантираме, че този продукт е оригинален и фирма Vivre е упълномощена да го продава
Инструкции
При отваряне, преобърнете купчината килим и оставете в топла стая за 24 часа, преди да поставите на място. Това ще помогне за намаляване на бръчките и сгъвките при опаковане . Използвайте подложка, устойчива на приплъзване, за да запазите килима си на място и да осигурите допълнителна защита за твърдите подове . Преди да използвате каквито и да било почистващи продукти на вашия килим, първо тествайте незабележима област за устойчивост на цветовете . Не дърпайте разхлабени конци, моля, изрежете внимателно с ножица, за да го премахнете . Избягвайте продължително излагане на пряка слънчева светлина, тъй като това може да доведе до избледняване на някои багрила . Обръщайте редовно килима си, за да осигурите равномерно износване . Почистете разливите незабавно, като попиете с чиста суха бяла кърпа - не търкайте . Малко количество загуба на фибри е нормално за нов килим . За направата на този килим се използва латекс. Може да бъде внимателно чистен с прахосмукачка с помощта на приставка за под или четка. Може да се използва белина: не
Може да се суши в сушилня: не
Професионално почистване: не
Машинно пране: не
Ръчно миене: не
Flair Rugs
Flair Rugs е британска марка за килими създадена през 1984-а година. Днес тя е един от лидерите на пазара в своята сфера. Идеалният дизайн е само половината от историята на всеки продукт, това е философията, на чиято основа марката предлага на своите клиенти килими изработени с повишено внимание към всеки детайл. Със принтове, които могат да се интегрират към всеки стил и интериор и изключително разнообразни текстури, килимите Flair Rugs надминават следването на най-новите тенденции, тъй като те са едни от диктуващите модата във Великобритания и извън нея.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата Vivre, измерване на използването на платформата Vivre, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.