Дървена пирамида Jungle, Small Foot

SKU: 3593540
  • Бърза доставка
  • Остава 1 брой
Доставка:
  • Време за доставка: между 15 Април - 16 Април
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
35 62 лв 37 49 лв (-4%) ?
Описание
Сръчността на децата ще бъде тренирана при подреждането на тези забавни кубчета, изработени от FSC® 100% сертифицирано дърво, а тяхното пространствено съзнание ще бъде тренирано по време на правилното сортиране на сладките диви животни. Поставянето на масивните дървени блокове заедно, създава кула, която допълва картините на животните. Ярко оцветена игра за двигателни умения с модерни животински мотиви.
Number and type of batteries needed:
Batteries included:
Non-toxic painting:
Подобни продукти
Спецификации
Размери: Дължина 8 см/Широчина 8 см/Височина 12 см
Тежест: 0,350 Kg
Материал: дърво
Цвят: многоцветен
Small Foot
Small Foot е немска марка, която произвежда и разпространява играчки ексклузивно от дърво. Създадена с любов и уважение към децата и с над 30-годишен опит на пазара, марката предлага гениални и качествени решения за малките. Играчките от дърво са не само красиви и устойчиви, те стимулират креативността, емоционалността и осезанието на децата. Техните дизайн и функционлност са внимателно и отговорно създадени, играчките Small Foot са безопасни, нетоксични и образователни. А тъй като грижата за децата е част от идеологията на марката, Small Foot използва единствено дърво от устойчиви източници, за една чиста и здрава планета и възможно най-добро бъдеще за децата.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.