Диск за балансиране, Small Foot

SKU: 3593543
  • Бърза доставка
  • Остава 1 брой
Доставка:
  • Време за доставка: между 24 Април - 25 Април
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
81 00 лв
Описание
Тренирайте баланса си с The Very Hungry Caterpillar! С тази дъска за баланс, изработена от стабилно ламинирано дърво, упражненията ще бъдат комбинирани със забавление и напрежение на тялото, както и баланс, който ще бъде трениран игриво. Дъската за баланс може да се използва и за трениране на мускулите на гърба и краката, както и мускулите на ръцете и раменете. Дизайнът на гъсеницата осигурява здравословна доза мотивация през цялото време! Овалната форма предлага широка стояща повърхност, а висококачественият печат в ярко оцветен дизайн Very Hungry Caterpillar е особено привлекателен за децата.
Number and type of batteries needed:
Batteries included:
Non-toxic painting:
Подобни продукти
Спецификации
Размери: Дължина 28 см/Широчина 37 см/Височина 5 см
Тежест: 0,860 Kg
Материал: дърво
Цвят: многоцветен
Small Foot
Small Foot е немска марка, която произвежда и разпространява играчки ексклузивно от дърво. Създадена с любов и уважение към децата и с над 30-годишен опит на пазара, марката предлага гениални и качествени решения за малките. Играчките от дърво са не само красиви и устойчиви, те стимулират креативността, емоционалността и осезанието на децата. Техните дизайн и функционлност са внимателно и отговорно създадени, играчките Small Foot са безопасни, нетоксични и образователни. А тъй като грижата за децата е част от идеологията на марката, Small Foot използва единствено дърво от устойчиви източници, за една чиста и здрава планета и възможно най-добро бъдеще за децата.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.