Не се сърди човече Small Foot, Сафари

SKU: 3593546
  • Бърза доставка
  • Остава 1 брой
Доставка:
  • Време за доставка: между 18 Април - 19 Април
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
40 37 лв 42 49 лв (-4%) ?
Описание
Усещане за сафари на дъската за игра! С тази дървена игра целта е да бъдете първият човек, който ще вкара вашите животни от саваната в „малката къща“. Изключително големите зарчета показват колко места може да се движи вашата игрална фигура напред. Фигурките на зебра, жираф, крокодил и слон са богати на детайли и имат удобен за децата дизайн. Децата игриво ще се научат да броят с броя на точките на зарчето. Това е класическа игра на не се сърди човече в модерен дизайн и компактен размер. Тази забавна игра в салона учи децата с радост да се справят както с победата, така и с загубата еднакво, когато играят с щастливите малки животни, и затова е задължителна в сандъка на играта!
Number and type of batteries needed:
Batteries included:
Non-toxic painting:
Подобни продукти
Спецификации
Размери: Дължина 26 см/Широчина 26 см/Височина 1 см
Тежест: 0,450 Kg
Материал: дърво
Цвят: многоцветен
Small Foot
Small Foot е немска марка, която произвежда и разпространява играчки ексклузивно от дърво. Създадена с любов и уважение към децата и с над 30-годишен опит на пазара, марката предлага гениални и качествени решения за малките. Играчките от дърво са не само красиви и устойчиви, те стимулират креативността, емоционалността и осезанието на децата. Техните дизайн и функционлност са внимателно и отговорно създадени, играчките Small Foot са безопасни, нетоксични и образователни. А тъй като грижата за децата е част от идеологията на марката, Small Foot използва единствено дърво от устойчиви източници, за една чиста и здрава планета и възможно най-добро бъдеще за децата.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.