Нож за хляб CS Solingen Shikoku, хром-молибден, 20 см
- Бърза доставка
24
55 лв
24
55 лв
- Време за доставка: между 17 Януари - 21 Януари
- марка: Carl Schmidt Sohn
- Продадено и доставено от: Sc Meryland Shop Srl
Описание
Нож за хляб Shikoku - 20 см стоманено острие 5CRMov15 - 020767
Нашите ножове SHIKOKU са изработени от най-висококачествена хром-никелова стомана, която повишава тяхната здравина и устойчивост на корозия. Силна, елегантна и ефективна.
Гама: Карл Шмидт Шикоку.
Дължина на острието: 20 cm.
Марка: КАРЛ ШМИДТ СОН.
Брой парчета / комплект: 1.
Материал: Инокс.
Цвят: Черен.
Тип На Продукта: Ключодържател.
Брой Бройки: Под 3.
Модел на ножа: хляб.
Материален начин: Пластмаса.
Термо-спот: Не.
Код на производителя: 20767.
Нашите ножове SHIKOKU са изработени от най-висококачествена хром-никелова стомана, която повишава тяхната здравина и устойчивост на корозия. Силна, елегантна и ефективна.
Гама: Карл Шмидт Шикоку.
Дължина на острието: 20 cm.
Марка: КАРЛ ШМИДТ СОН.
Брой парчета / комплект: 1.
Материал: Инокс.
Цвят: Черен.
Тип На Продукта: Ключодържател.
Брой Бройки: Под 3.
Модел на ножа: хляб.
Материален начин: Пластмаса.
Термо-спот: Не.
Код на производителя: 20767.
Подобни продукти
Спецификации
Размер | 13 см |
Тежест: | 1.0 Kg |
EAN (European Article Number) | 4029096020767 |
Carl Schmidt Sohn
Carl Schmidt Sohn започва производството на саби през 1829 г. До 1830 г. производството е достигало до 2000 меча на седмица и е наемало повече от 100 ковачи, шлайфачи и работници. Тъй като Германия, която бързо се превръща в горещо легло за производство на индустриални инструменти, Карл Шмид Зон също започва да произвежда ножове, прибори за хранене, остриета за бръснене, ножици и джобни ножове от 1869 г. Тъй като търсенето на ножове в чужбина нараства, Карл Шмид Сон започва да увеличава производството на ножове и по-малко ножици и самобръсначки. Още в началото на века по-голямата част от ножовете на Carl Schmidt Sohn са били изнесени в цяла Европа.
Оттогава Carl Schmidt Sohn е известен с високите си постижения в производството на висококачествени ножове и прибори за хранене, базирани на дългогодишната производствена история в град Золинген. Днес Золинген остава центърът на ножовете в Германия, където се произвеждат около 90% от немските ножове.
Още през 1928 г. известните продуктови линии като "Continental", "Solingia" или "La Casita" се продават в цяла Европа с голям успех. 1829 е посветен на разработването и производството на ножове повече от 180 години и непрекъснато подобрява комбинацията от форма с функция.