Разтвор за гуми, 1 кг, Bozo, с интелигентна пръскачка

SKU: 3648398
 • марка: Bozo
 • Продадено и доставено от: MINET BEDDING
 • Бърза доставка
 • Остава 1 брой
Доставка:
 • Време за доставка: между 01 Юни - 02 Юни
Ползи:
 • Отваряне на колета при доставка
8 12 лв
 • Този продукт се възползва от безплатна доставка
Описание

Разтвор за гуми, 1 литър, с интелигентна пръскачка

Ползи:

 • висока почистваща мощност благодарение на високата концентрация
 • 3-позиционна интелигентна пръскачка (изключена, струйна, спрей)

Продукт за поддръжка на гумени повърхности . За поддръжка на автомобилни гуми и други гумени предмети / повърхности. Лесно премахва прах, петна, пръстови отпечатъци. Максимална ефективност. Възстановява блясъка на чистите повърхности.

Предимства: Възстановява цвета и първоначалния вид на обработените повърхности. Придава блясък и свежест на чистите повърхности и предмети.

Приложения: Преди употреба измийте повърхностите с препарат. Продуктът се прилага при първоначална концентрация или може да се разрежда с вода до концентрация 25 30%. Нанесете върху повърхности директно с четка. Може да се нанася и чрез пръскане, след което с помощта на мека кърпа (за предпочитане памук), филмът на продукта се уеднаквява върху третираната повърхност. Използва се само за целта, за която е предназначен, без да се смесва с други почистващи продукти.

Съдържа: Глицерин ≤ 20%; алифатен алкохол с къса верига ≤5%; бензизотиазолинон ≥0,2%, багрило.

Предпазни мерки: Продуктът е вреден при поглъщане. Измийте добре ръцете след употреба. Не вдишвайте прах / дим / газ / мъгла / пари / спрей. В случай на контакт с очите, незабавно изплакнете обилно с вода, като държите очите отворени. Ако се появи дразнене на очите, потърсете лекарска помощ. В случай на поглъщане не се предизвиква повръщане; незабавно се изисква медицинска помощ. Избягвайте пряко и продължително излагане на слънчева светлина. Съхранявайте продукта на закрито при температури между 5 ° C - 40 ° C. Дръжте далеч от деца! Прочетете етикета преди употреба! Валидност: 2 години от датата на производство, посочена на опаковката.

Индикатор за миризма: Специфична миризма

Сертификати:

 • ISO 9001: 2008
 • ISO 14001: 2004

Обем: 1 литър (1000 мл)

Опаковка: HDPE


Тегло: 1 кг.
Тип продукт: Разтвор за почистване на автомобили.
Дестинация за използване: Професионален.
Дестинация за използване: Използване На Домакинствата.
Предназначен За: автомобилна гума.
Формата / Текстурата: спрей.
Капацитет: 1 л.
Ean Код: 6425104001670.
Марка: Бозо.
Спецификации
Размер 1 L
Тежест: 1.0 Kg

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата Vivre, измерване на използването на платформата Vivre, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.