Ароматен екстракт, Baccarat Rouge 540 de Maison Francis Kurkdjian,by SILLAGE - 5ml

SKU: 3671997
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 27 Март - 29 Март
Ползи:
  • 2.61 на точки Vivre i
  • Отваряне на колета при доставка
87 17 лв 109 06 лв Препоръчителна цена ?
Описание

Baccarat Rouge 540, извлечен от парфюма, засилва блясъка на трите аури, открити в парфюмната вода, без да изневерява на оригиналното вдъхновение. Майсторството на парфюмериста и натрупаната с времето мъдрост доведоха до този дървесен екстракт от парфюм, последно постижение за Francis Kurkdjian. Главната нотка на жасмин Grandiflorum от Египет леко подчертава гласа на майстора. Нотката за огън се подсилва от стрити на прах епикурейски фасети от горчиви бадеми от Мароко. И накрая, минералната нотка, изградена около кехлибара, е омекотена с мускус и дървесен акорд. В допълнение към интензивността на екстракта, бутилката за парфюм също играе със светлината. Неговата естетика има яркочервена роба, напомняща червено Baccarat. Baccarat Rouge 540 Maison Francis Kurkdjian, извлечен от парфюм, олицетворява изобилието и сливането на елементи, които могат да бъдат укротени само от изкуството на парфюмериста и мъдростта, придобита с времето


Детайли за продукта
Връщане на продукт: Козметичните продукти които са със запечатана кутия и опаковка в момента на покупката могат да се върнат само ако са запечатани.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата Vivre, измерване на използването на платформата Vivre, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.