Парфюмна вода , Oud Satin Mood de Maison Francis Kurkdjian by SILLAGE - 10ml

SKU: 3671999
  • Бърза доставка
  • Остава 1 брой
Доставка:
  • Време за доставка: между 27 Март - 29 Март
Ползи:
  • 4.4 на точки Vivre i
  • Отваряне на колета при доставка
146 69 лв 183 66 лв Препоръчителна цена ?
Описание

Maison Francis Kurkdjian Eau de Parfum, Oud Satin Mood, Унисекс

Maison Francis Kurkdjian Oud Satin Mood е унисекс дървесно-ориенталски аромат, лансиран през 2015 г. и създаден от парфюмериста Франсис Кюркджиян, който пресъздава бляскавия и богат живот на Ориента.

Напомнящ за плавното движение на сатен, Oud Satin Mood е богат ориенталски аромат, съчетаващ флорални и дървесни нотки. С акорди на роза от Турция и Тунис и агарово дърво от Лаос, ароматът се допълва в края със сладки и пикантни нотки на ванилия и канела.

Дървото уд, една от най-редките и скъпи есенции, използвани в парфюмерията, и нежната деликатност на розите се преплитат, за да създадат различно и дълбоко лично обоняние. Позволете му да ви обгърне, да ви отнесе в дълбочината си и да разкрие непреходността на момента. Satin Mood е драперия от есенции и текстури, изпратен израз на интимност и чувственост, за да разберете и изпитате очарованието на Ориента.


Детайли за продукта
Връщане на продукт: Козметичните продукти които са със запечатана кутия и опаковка в момента на покупката могат да се върнат само ако са запечатани.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата Vivre, измерване на използването на платформата Vivre, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.