Сушилник за 8 бутилки или бутилки, бял, Reer 256

SKU: 3676214
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 24 Юли - 26 Юли
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
22 06 лв 25 33 лв Препоръчителна цена ?
Описание

Когато станете родител, приоритет е да имате ясно определено пространство, посветено на вашето бебе и неговите нужди. Храната е една от най-важните нужди на новороденото, а бутилките са незаменими в живота на малкото. Ето защо винаги трябва да ги имате под ръка, когато детето ви е гладно или жадно и времето е ограничено.
Хигиената е особено важна за новородените. Бебетата все още нямат достатъчно антитела, за да се предпазят от патогени. Ето защо, непълно почистените бутилки или зърна могат бързо да доведат до инфекции, болезнени колики и стомашни или чревни проблеми. Цялостното почистване и хигиеничното съхранение на бебешките неща, особено тези за хранене, е от съществено значение.
До 8 нормални бутилки или 6 бутилки с широко гърло и техните аксесоари могат да бъдат хигиенично изсушени и съхранявани на тази сушилня от Reer след почистване. По този начин бебешките прибори се сушат отделно от другите ястия и по този начин не влизат в контакт с мивката или плота, върху който могат да бъдат намерени бактерии. Тя е лека, заема много малко място и има разделена основа, така че всяка от бутилките да има своя малка разделена вдлъбнатина. 
Изберете да се отървете завинаги от бутилки, буркани и аксесоари, разпръснати из цялата кухня, както и пръски, които могат да се разлеят от бутилки. Поставката за бебешки бутилки може да се измие в съдомиялната машина и да се дезинфекцира при 100°C.  

Спецификации на продукта:
    • Осигурява хигиенично сушене на бутилки и аксесоари;
    • Подходящ за 6 бутилки с широко гърло или 8 стандартни бутилки;
    • Подходящ за всички марки и размери бутилки;
    • Ергономичен, идеален за безопасно съхранение на бутилки;
    • Практична капкова помощ;
    • Висококачествен пластмасов материал, който може да се мие в съдомиялна машина или да се дезинфекцира при 100°C;
    • Не съдържа вредни вещества като BPA или фталати;
    • Цвят: перлено бяло;
    • Размери: 24.5 (дължина) x 11 (ширина) x 16.5 (височина) см;
    • Произведено в Германия.


Подобни продукти
Спецификации
Тежест: 0,200 Kg
REER
Компанията Reer е създадена през 1922-а година от Robert Reer. В качеството си на доставчик на електрически компоненти за известни фирми като Bosch, Siemens или AEG, Reer създава добро реноме и полага основите на своето днешно техническо know-how. Paul Mörk поема управлението на фирмата през 1962-а година и оттогава се фокусира върху производството на електрически уреди за новородени. Тогава започва да произвежда нощните лампи, с чиято помощ децата да не се страхуват от тъмното. Две години по-късно е лансиран пърсия нагревател за биберони, който е разпространяван с името „Mabo”. Още от този момент, Reer се превръща в една от най-иновативните компании в бранша, през 1974-а година е първата фирма, която представя бебефона.Приблизително 12 години по-късно, на Paul Mörk му идва идеята да дезинфекцира бибероните с помощта на водни изпарения. Днес всяка майка познава и цени този апарат. Reer полага усилия да подобрява и създава нови продукти за младите семейства. В качеството си на лидер на пазара в сферата на продуктите за детска грижа, марката Reer създава интелигентни продукти, които носят безопасност и комфорт.
Този уебсайт използва бисквитки.