Комплект от 3 MagicSpoon Heat Sensitive Lingurite, 3+ Moons, Reer 23012

SKU: 3676270
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 17 Април - 19 Април
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
14 88 лв 17 09 лв Препоръчителна цена ?
Описание

Комплектът от 3 термочувствителни чаени лъжички MagicSpoon от Reer е много подходящ през периода, когато бебето започва да се разнообразява. Детето трябва първо да се научи да яде храна от лъжица. MagicSpoon е специално създаден за бебета и ви помага да аклиматизирате вашето мъниче към първите чаени лъжички пюре. Благодарение на температурния индикатор, чаената лъжичка предупреждава, когато храната е твърде гореща. 
Тъй като небцето, венците и устните на бебетата и децата все още са много чувствителни, особено важно е да се избягва надраскване с лъжица по време на хранене. Идеални за малки усти на децата, термочувствителните лъжици са тесни по форма, плитки и имат дълги дръжки, като са особено приятелски настроени към децата, когато хранят родителите си и когато започнат да се хранят сами. 
Бебешката лъжица е изработена от безопасна за храните пластмаса, не съдържа BPA или малки части, които могат да бъдат погълнати. Термочувствителната лъжица е тествана и одобрена съгласно стандарт EN 14372, който се отнася до безопасността на материалите, производството, проектирането, опаковането и етикетирането на прибори за хранене и детски ястия. Гарантира безопасна и безвредна употреба. Тя е безопасна за съдомиялна машина.

Спецификации на продукта:
Комплект    от 3 термочувствителни чаени лъжички за бебета, които променят цвета си, ако храната е твърде гореща;
-    С много дълга дръжка, подходяща за буркани и дълбоки чаши;
    Тясната форма на лъжицата е идеална за малката уста на вашето бебе.
-    Поради заоблените ръбове, лъжицата предпазва чувствителната уста на бебето;
-    Дългата и ергономична дръжка ще улесни първите опити на бебето да се храни;
-    Изработени от качествена пластмаса, безопасни за храна, без BPA;
-    Миеща се съдомиялна;
- Подходящ за деца от 3-месечна    възраст;
-    Отговаря на стандарта за безопасност EN 14372;
-    Размери: дръжка 12 см, обща дължина 16,5 см.


Подобни продукти
Спецификации
Тежест: 0,075 Kg
REER
Компанията Reer е създадена през 1922-а година от Robert Reer. В качеството си на доставчик на електрически компоненти за известни фирми като Bosch, Siemens или AEG, Reer създава добро реноме и полага основите на своето днешно техническо know-how. Paul Mörk поема управлението на фирмата през 1962-а година и оттогава се фокусира върху производството на електрически уреди за новородени. Тогава започва да произвежда нощните лампи, с чиято помощ децата да не се страхуват от тъмното. Две години по-късно е лансиран пърсия нагревател за биберони, който е разпространяван с името „Mabo”. Още от този момент, Reer се превръща в една от най-иновативните компании в бранша, през 1974-а година е първата фирма, която представя бебефона.Приблизително 12 години по-късно, на Paul Mörk му идва идеята да дезинфекцира бибероните с помощта на водни изпарения. Днес всяка майка познава и цени този апарат. Reer полага усилия да подобрява и създава нови продукти за младите семейства. В качеството си на лидер на пазара в сферата на продуктите за детска грижа, марката Reer създава интелигентни продукти, които носят безопасност и комфорт.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.