Ароматизирани дамски торбички за пелени с дозатор Reer 85011

SKU: 3676276
 • Бърза доставка
Доставка:
 • Време за доставка: между 13 Декември - 15 Декември
Ползи:
 • Отваряне на колета при доставка
11 33 лв 11 58 лв (-2%) ?
Описание

Дозатор с ароматизирани хигиенни торбички за бебешки пелени, 1.5 L, MCT-KD8226

Дори когато сте далеч от масата за преобличане, пазарувате или посещавате детската площадка, ще има моменти, когато ще трябва да смените пелената на бебето си. Но често не можете да изхвърлите пелената веднага, понякога дори трябва да поставите пелената напълно в чантата си за пелени. Това не само причинява неприятни миризми, но може да доведе до замърсяване на все още чистите предмети на вашето бебе.

С помощта на торбички за пелени от Reer можете да изхвърлите мръсните пелени удобно, хигиенично и без неприятни миризми. Торбичките са винаги готови за употреба в случай на спешност.

 • За хигиенично и удобно изхвърляне на пелени, използвани от бебета.
 • Изработени от особено устойчиви на разкъсване материали и с практични дръжки за носене за лесно затваряне
 • Те могат да се използват и за транспортиране на мокри дрехи поради херметичния филм, който предотвратява течове и по този начин предпазва свежите пелени или бебешките дрехи, които влизат в контакт с чантата.
 • Финият аромат на лимон премахва неприятните миризми.
 • Лесно и лесно изваждане на чантата благодарение на широко отварящия се дозатор и предварително перфорираната линия за счупване на чантата на ролката.
 • Когато ролката от 20 торби приключи, дозаторът може лесно да се напълни отново с една от двете резервни ролки.
 • Идеален за дома и в движение благодарение на дозатора, който е допълнително оборудван със системата за закрепване Clip&Go на Reer, здрава метална кука, която позволява лесно закрепване към количката или чантата и прави използването в движение още по-лесно.
 • Зеленият цвят на торбичките фино прикрива съдържанието
 • Капацитет на една торба: 1,5 литра
 • Съдържание на опаковката: дозатор с кука и 3 ролки с по 20 торби

Подобни продукти
Спецификации
Тежест: 0,150 Kg
REER
Компанията Reer е създадена през 1922-а година от Robert Reer. В качеството си на доставчик на електрически компоненти за известни фирми като Bosch, Siemens или AEG, Reer създава добро реноме и полага основите на своето днешно техническо know-how. Paul Mörk поема управлението на фирмата през 1962-а година и оттогава се фокусира върху производството на електрически уреди за новородени. Тогава започва да произвежда нощните лампи, с чиято помощ децата да не се страхуват от тъмното. Две години по-късно е лансиран пърсия нагревател за биберони, който е разпространяван с името „Mabo”. Още от този момент, Reer се превръща в една от най-иновативните компании в бранша, през 1974-а година е първата фирма, която представя бебефона.Приблизително 12 години по-късно, на Paul Mörk му идва идеята да дезинфекцира бибероните с помощта на водни изпарения. Днес всяка майка познава и цени този апарат. Reer полага усилия да подобрява и създава нови продукти за младите семейства. В качеството си на лидер на пазара в сферата на продуктите за детска грижа, марката Reer създава интелигентни продукти, които носят безопасност и комфорт.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.