Комплект от 5 чаени лъжички бебешко хранене, гъвкав, с анатомична дръжка, 3+ месеца, Reer BabySpoon 23022

SKU: 3676286
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 17 Април - 19 Април
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
11 03 лв 12 65 лв Препоръчителна цена ?
Описание

Пюрето от храни е безопасно и лесно за ядене

В повечето случаи от шестия месец от живота бебето вече не се задоволява само с кърмата и интересът към твърдите храни се увеличава. Сега е точното време за първата каша, пюре или първото пюре от храна, както още го наричаме. Но, както при много неща, яденето с лъжица трябва първо да се научи. Тъй като децата все още не са запознати с лъжицата, малките ще я хапят или дори ще я смучат в началото, рефлексивно, поради което експертите препоръчват използването на специални лъжици за бебета. Всяка чаена лъжичка хранене с BabySpoon е специално създадена за бебета и ви подкрепя в храненето на първите ви хранения със смутита.

Идеален за устата на малкото бебе поради тясната си и плоска форма

Бебешката лъжица BabySpoon има особено подходяща за деца анатомична форма. Действителната част на лъжицата е тясна и пасва дори на най-малката бебешка уста. Дълбочината на лъжицата улеснява правилното й вкарване в устата и е подходяща за идеалната порция храна, която бебето ви може да погълне веднъж.

Тъй като небцето (покривът на устата), венците и устните на бебетата и децата все още са много чувствителни, особено важно е детето да не се наранява с лъжицата при хранене. Благодарение на заоблените си ръбове, BabySpoon предпазва чувствителната уста на вашето бебе от възможни наранявания.

Лесно хранене благодарение на ергономичната и изключително дълга лъжица опашка

Бебешката лъжица за хранене BabySpoon има изключително дълга дръжка. Това ви позволява да се храните лесно от дълбоки буркани или чаши и също така прави лъжицата много полезна в опита на вашето бебе да започне да яде самостоятелно. След кратко време детето ви ще иска да яде самостоятелно и ще достигне до лъжицата. Дългата опашка осигурява достатъчно място за двете ръце и ви позволява да подкрепите опитите на бебето да яде. Благодарение на ергономичната форма на дръжката на лъжицата, лъжицата винаги е удобна за държане.

Проверено качество и безопасност в съответствие със строги стандарти за тестване

За да се осигури максимална защита на бебетата и малките деца, лъжиците Reer се проверяват спрямо строги стандарти за тестване. Статията не само преминава през вътрешно тестване, но и се преглежда от независими институти. Нивото на безопасност на лъжицата е тествано съгласно стандарт EN 14372. Този стандарт определя изискванията за безопасност по отношение на материалите, конструкцията, дизайна, опаковката и стикерите за прибори за хранене и детски прибори за хранене. Само детски лъжици, които са тествани по този стандарт, гарантират безопасна и безвредна употреба.

BabySpoon за бебета е изработена от безопасна за храните пластмаса, без BPA и съдържа не малки части, които могат да бъдат погълнати. Тя може да се почиства в съдомиялната машина и по този начин остава хигиенично чиста за дълго време.

Детайли за продукта:

- изключително дълга опашка - подходяща за дълбоки контейнери

- тясна форма на лъжица, идеална за малката уста на бебето

- Висококачествена, безопасна за храните пластмаса без BPA

- може да се мие в съдомиялна машина

- отговаря на стандарт за безопасност EN 14372

- комплектът съдържа 5 цветни чаени лъжички


Подобни продукти
Спецификации
Тежест: 0,080 Kg
REER
Компанията Reer е създадена през 1922-а година от Robert Reer. В качеството си на доставчик на електрически компоненти за известни фирми като Bosch, Siemens или AEG, Reer създава добро реноме и полага основите на своето днешно техническо know-how. Paul Mörk поема управлението на фирмата през 1962-а година и оттогава се фокусира върху производството на електрически уреди за новородени. Тогава започва да произвежда нощните лампи, с чиято помощ децата да не се страхуват от тъмното. Две години по-късно е лансиран пърсия нагревател за биберони, който е разпространяван с името „Mabo”. Още от този момент, Reer се превръща в една от най-иновативните компании в бранша, през 1974-а година е първата фирма, която представя бебефона.Приблизително 12 години по-късно, на Paul Mörk му идва идеята да дезинфекцира бибероните с помощта на водни изпарения. Днес всяка майка познава и цени този апарат. Reer полага усилия да подобрява и създава нови продукти за младите семейства. В качеството си на лидер на пазара в сферата на продуктите за детска грижа, марката Reer създава интелигентни продукти, които носят безопасност и комфорт.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.