Комплект от 2 фамилни биберона с меко силиконово зърно, анатомична форма, ортодонтско зърно, с пръстен, 16-32 месеца, nip 31005

SKU: 3676297
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 03 Юни - 05 Юни
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
12 59 лв 14 45 лв Препоръчителна цена ?
Описание

Биберон с меко гъвкаво силиконово зърно, което е много издръжлива, прозрачна пластмаса, неразбираема за светлина и топлина. Силиконът е хигиеничен и лесен за почистване, но по-малко устойчив на издърпване и ухапване от латекса.
Биберонът® nip Family има анатомично оформено, естествено, щадящо челюстта зърно, което се адаптира оптимално към небцето на устата на бебето. Многобройните отвори в щита на биберона позволяват на въздуха да достигне до деликатната кожа на вашето бебе, предотвратявайки дразненето.
Защитният щит на биберона е адаптиран към областта уста-нос-брадичка, а заобленият ръб на щита предотвратява дразненето на кожата и предпазва от точки на натиск.
Според мотото си "От семейства към семейства", nip® е най-старият производител на биберони в Германия и е спечелил доверието на своите клиенти през последните 90 години чрез своите високи стандарти за качество и интелигентни продукти. Доволните семейства и щастливите бебета имат приоритет за нип®, както и безопасните, функционални и висококачествени продукти.

Спецификации на продукта:
-    Мекото силиконово анатомично зърно се адаптира оптимално към чувствителната уста на бебето,
-    Тънкият прът на зърното намалява натиска върху областта на зъбите и челюстта,
-    Допълнителен плосък бутон за захващане за удобно смучене във всяка позиция,
-    С пръстен за сигурен захват,
-    Заобленият защитен щит предотвратява създаването на точки на натиск и предотвратява дразненето,
Много    големи вентилационни отвори, които позволяват на чувствителната бебешка кожа да диша оптимално,
- Подходящ за деца на възраст 16 -    32 месеца,
-    Модерни, ярки цветове със сладки щампи,
-    Произведено 100% в Германия, от висококачествени материали, без BPA,
-    Сертифициран по стандарт за безопасност EN 1400,
-    Пакетът съдържа 2 биберона.


Подобни продукти
Спецификации
Тежест: 0,075 Kg
NIP
В качеството си на най-стария производител на биберони в Германия, NIP предлага вече над 80 години в над 30 държави качествени продукти "Made in Germany", на клиники, болници и потребители. От 1932-а година NIP проектира продукти с помощта на учени, лекари и акушерки в съответствие с най-новите лекарски и технологични открития. Всички продукти предлагат сигурност и максимално качество. Те са тествани постоянно в собствени лаборатории и проверени от независими институции. Придобитият опит във времето означава, че можете да бъдете сигурни, че NIP прави точно това от което имате нужда за малчуганите, предлагайки ви голямо разнообразие от полезни висококачествени продукти, които са проектирани да покрият индивидуалните нужди на бебетата и да ви улеснят живота.
Acest site utilizează cookie-uri.