Комплект от 2 ортодонтски нипели от естествен латекс, анатомична форма, антиколики, за стандартни бутилки, среден дебит (M), раз

SKU: 3676300
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 29 Май - 31 Май
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
7 48 лв 8 58 лв Препоръчителна цена ?
Описание

Nip биберони, изработени от латекс - естествен материал с цвят на мед, направен от млякото на каучукови дървета. Изключително устойчив на издърпване и ухапване поради високата еластичност на латекса. В допълнение, латексът е антистатичен материал, не привлича прах и пух. 
Млечната нип® със среден поток е проектирана така, че оптималното количество течност да изтича от бутилката, без да позволява натрупвания на въздух, които бебето поглъща и след това се подува. Зърното пасва на всяка стандартна бутилка, предлагана в търговската мрежа. 
Подходящ е за бебета на възраст над 6 месеца, с по-голям капков отвор, а анатомичната форма осигурява удобно смучене за бебето. Зърното е плътно прикрепено към бутилката и не позволява капене или изтичане.
Според мотото си "От семейства към семейства", nip® е най-старият производител на биберони в Германия и е спечелил доверието на своите клиенти през последните 90 години чрез своите високи стандарти за качество и интелигентни продукти. Доволните семейства и щастливите бебета имат приоритет за нип®, както и безопасните, функционални и висококачествени продукти.

Спецификации на продукта:
-    Анатомично зърно, изработено от естествен латекс, приятелски настроено към челюстта,
-    Антистатичен, не привлича прах и пух,
- С вентилационен клапан против колики    , който предотвратява поглъщането на въздух и осигурява постоянен поток от течност,
-    Много дебел уплътнителен пръстен за оптимално прилягане без капково по гърлото на бутилката,
-    Подходящ за всички налични в търговската мрежа стандартни бутилки,
- Отвор за поток за мляко -     среден дебит (М),
-    Размерът на отвора на зърното (S, M, L) е маркиран на ръкава, така че винаги да знаете кое е правилното зърно,
- Размер на биберона -    размер 2 (за бебета над 6-месечна възраст),
-    Произведено 100% в Германия, от висококачествени материали, без BPA,
-    Сертифициран по стандарт за безопасност EN 14350,
-    Пакетът съдържа 2 броя.


Подобни продукти
Спецификации
Тежест: 0,020 Kg
NIP
В качеството си на най-стария производител на биберони в Германия, NIP предлага вече над 80 години в над 30 държави качествени продукти "Made in Germany", на клиники, болници и потребители. От 1932-а година NIP проектира продукти с помощта на учени, лекари и акушерки в съответствие с най-новите лекарски и технологични открития. Всички продукти предлагат сигурност и максимално качество. Те са тествани постоянно в собствени лаборатории и проверени от независими институции. Придобитият опит във времето означава, че можете да бъдете сигурни, че NIP прави точно това от което имате нужда за малчуганите, предлагайки ви голямо разнообразие от полезни висококачествени продукти, които са проектирани да покрият индивидуалните нужди на бебетата и да ви улеснят живота.
Acest site utilizează cookie-uri.