Верижка със силиконов закопчалка за закопчаване на пръстен, текстилна лента, 0+ месеца, nip 37001

SKU: 3676305
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 29 Май - 31 Май
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
14 54 лв 16 70 лв Препоръчителна цена ?
Описание

Подходяща от първия ден от живота на бебето, тази верига за биберон от нип® помага на бебето ви винаги да има успокояващ биберон чист и удобен. Благодарение на скобата е лесно да се окачи и премахне дори с една ръка от родителите. Широката повърхност на клипа осигурява сигурно сцепление без риск от повреда на дрехите. Силиконовият пръстен позволява лесно прикрепване към биберони без пръстен, независимо от производителя на биберона. 
Веригата за биберон е изработена от висококачествена текстилна лента, устойчива на слюнка и изпотяване, съвместима със сертифицираните по OEKO-TEX® Standard 100 и TÜV. 
Подобно на всички нип® продукти, за да се гарантира постоянно качество, веригите за биберон са произведени изцяло в Германия от висококачествени материали без BPA, които са безопасни за храна и са сертифицирани от независими лаборатории и институти за изпитване съгласно EN 12586.
С един замах успокойте бебето си, като му дадете биберона и цялата си любов и се насладете на приятното време, прекарано заедно.
Според мотото си "От семейства към семейства", nip® е най-старият производител на биберони в Германия и е спечелил доверието на своите клиенти през последните 90 години чрез своите високи стандарти за качество и интелигентни продукти. Доволните семейства и щастливите бебета имат приоритет за нип®, както и безопасните, функционални и висококачествени продукти.

Спецификации на продукта:
-    Биберона верига с текстилна лента и силиконов затягащ пръстен, подходяща за лесно закрепване към биберони без пръстен;
-    Поддържайте биберона чист и удобен, идеален за пътуване и ходене;
-    Удобно затваряне, лесно отваряне и затваряне с една ръка от възрастни;
-    Регулируема стъпаловидна скоба с изключително широко отваряне, за сигурен захват, без риск от повреда на дрехите;
-    Висококачествената текстилна лента е устойчива на слюнка и пот;
- Плат съгласно OEKO-TEX    ® Standard 100 и TÜV тестван;
-    За всички биберони без пръстен, независимо от производителя;
-    Различно оцветени щампи за всеки вкус;
-    Подходящ за бебета на възраст 0 месеца;
-    Произведено 100% в Германия, от висококачествени материали, без BPA;
-    Сертифициран по стандарт за безопасност EN 12586.
 


Подобни продукти
Спецификации
Тежест: 0,050 Kg
NIP
В качеството си на най-стария производител на биберони в Германия, NIP предлага вече над 80 години в над 30 държави качествени продукти "Made in Germany", на клиники, болници и потребители. От 1932-а година NIP проектира продукти с помощта на учени, лекари и акушерки в съответствие с най-новите лекарски и технологични открития. Всички продукти предлагат сигурност и максимално качество. Те са тествани постоянно в собствени лаборатории и проверени от независими институции. Придобитият опит във времето означава, че можете да бъдете сигурни, че NIP прави точно това от което имате нужда за малчуганите, предлагайки ви голямо разнообразие от полезни висококачествени продукти, които са проектирани да покрият индивидуалните нужди на бебетата и да ви улеснят живота.
Acest site utilizează cookie-uri.