Хигиенна кутия за биберони, транспорт и стерилизация, универсален размер, 0+ месеца, nip 37032

SKU: 3676308
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 29 Май - 31 Май
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
10 46 лв 12 01 лв Препоръчителна цена ?
Описание

Практична кутия за биберон от нип®  , която позволява лесно и бързо да се дезинфекцират в микровълновата печка, но също така е кутия за хигиенично съхранение и транспорт. Когато бебето не използва биберона, той може да се държи хигиенично в тази просторна кутия, подходяща за всяка форма и размер на биберона. Лесно се отваря и затваря сигурно. Освен това е снабден и с отвор, който да бъде вързан с връв или с куката от веригата на биберона.
Можете да го използвате, като излеете две супени лъжици вода на дъното на кутията и поставите биберона вътре. След това затворете кутията и я поставете в микровълнова печка за 60 секунди до максимум 800 вата. След това оставете кутията и биберона да се охладят за около две минути и изцедете останалата вода вътре. Биберонът вече е дезинфекциран и може да се използва отново.
Както всички продукти на NIP®, за да се гарантира постоянно качество, кутиите за биберон се произвеждат в Германия от висококачествен полипропилен без BPA (PP) и са безопасни за храна.
Според мотото си "От семейства към семейства", nip® е най-старият производител на биберони в Германия и е спечелил доверието на своите клиенти през последните 90 години чрез своите високи стандарти за качество и интелигентни продукти. Доволните семейства и щастливите бебета имат приоритет за нип®, както и безопасните, функционални и висококачествени продукти.

Спецификации на продукта:
-    Кутия за хигиенизиране, хигиенно съхранение и транспорт на биберони;
-    Бърза и лесна дезинфекция на биберона с помощта на микровълни, само за 60 секунди;
-    Издръжлив, практичен и лесен за използване;
-    Лесно се отваря с една ръка и се затваря сигурно;
-    Също така снабден с отвор, който да бъде здраво завързан с връв или верига за биберони с кука;
-    Идеален за разходки и пътувания;
-    За всички видове и размери биберони, независимо от производителя;
-    Подходящ за бебета на възраст 0 месеца;
-    Произведено в Германия, от висококачествен полипропилен (PP) без BPA.


Подобни продукти
Спецификации
Тежест: 0,100 Kg
NIP
В качеството си на най-стария производител на биберони в Германия, NIP предлага вече над 80 години в над 30 държави качествени продукти "Made in Germany", на клиники, болници и потребители. От 1932-а година NIP проектира продукти с помощта на учени, лекари и акушерки в съответствие с най-новите лекарски и технологични открития. Всички продукти предлагат сигурност и максимално качество. Те са тествани постоянно в собствени лаборатории и проверени от независими институции. Придобитият опит във времето означава, че можете да бъдете сигурни, че NIP прави точно това от което имате нужда за малчуганите, предлагайки ви голямо разнообразие от полезни висококачествени продукти, които са проектирани да покрият индивидуалните нужди на бебетата и да ви улеснят живота.
Acest site utilizează cookie-uri.