Комплект от 3 цветни дългоопашати чаени лъжички за бебета, 4+ месеца, нип 37079

SKU: 3676319
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 17 Април - 19 Април
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
11 03 лв 12 67 лв Препоръчителна цена ?
Описание

Лъжиците за хранене имат дълга, ергономично оформена дръжка, която бебетата и възрастните могат лесно и безопасно да хванат®. Гъвкавата и извита дръжка на лъжицата позволява лесен прием на храна. Лъжиците са особено дълги, за да улеснят изваждането на храната от дълбоките буркани. Тясната форма на лъжицата приляга плътно в малката уста на вашето бебе, а мекият заоблен връх също предпазва чувствителното небце на вашето бебе. Предлага се в различни весели цветове и с релефни символи на дръжките за ежедневно забавление: ябълка, гъба, звезда, сърце, лапа, облак или слънце.
Изработени от здрава, безопасна за храните пластмаса, те не съдържат BPA, PVC или меламин. Те са без мирис и могат лесно да се мият в съдомиялната машина. Много практични, те са чудесни за пикници, пътувания или домашна употреба, а малките ще ги обичат.
Както всички нип® продукти, лъжиците са произведени изцяло в Германия от висококачествен, нетоксичен полипропилен (PP) и сертифицирани по стандарта за безопасност EN 14372.
Според мотото си "От семейства към семейства", nip® е най-старият производител на биберони в Германия и е спечелил доверието на своите клиенти през последните 90 години чрез своите високи стандарти за качество и интелигентни продукти. Доволните семейства и щастливите бебета имат приоритет за нип®, както и безопасните, функционални и висококачествени продукти.

Спецификации на продукта:
    • Комплект от 3 чаени лъжички с дълги опашки за бебета, идеален за дълбоки буркани;
    • Дългата опашка помага на бебето да хване добре лъжицата в ръката си;
    • Гъвкавата и извита дръжка на лъжицата позволява лесен прием на храна;
    • Тясната форма на лъжицата приляга плътно в малката уста на вашето бебе.
    • Мекият връх на лъжицата предпазва чувствителната уста на вашето бебе.
    • Релефните символи на дръжките правят всяко хранене забавно за децата;
    • Изключително леки и устойчиви;
    • Без мирис и съдомиялна машина;
    • Препоръчва се за деца от 4 месеца;
    • Произведено 100% в Германия, от висококачествен полипропилен (PP), без BPA, без фталат и без PVC;
    • Сертифициран по стандарт за безопасност EN 14372.


Подобни продукти
Спецификации
Тежест: 0,150 Kg
NIP
В качеството си на най-стария производител на биберони в Германия, NIP предлага вече над 80 години в над 30 държави качествени продукти "Made in Germany", на клиники, болници и потребители. От 1932-а година NIP проектира продукти с помощта на учени, лекари и акушерки в съответствие с най-новите лекарски и технологични открития. Всички продукти предлагат сигурност и максимално качество. Те са тествани постоянно в собствени лаборатории и проверени от независими институции. Придобитият опит във времето означава, че можете да бъдете сигурни, че NIP прави точно това от което имате нужда за малчуганите, предлагайки ви голямо разнообразие от полезни висококачествени продукти, които са проектирани да покрият индивидуалните нужди на бебетата и да ви улеснят живота.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.