Комплект от 4 цветни опънати чинии за бебета и деца, диаметър 19 см, без BPA, 6+ месеца, Nip 37062

SKU: 3676322
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 17 Април - 19 Април
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
24 80 лв 28 49 лв Препоръчителна цена ?
Описание

Диверсификацията сега е още по-цветна с този набор от плочи за бебета над 6 месеца. По пътя към това бебетата да станат автономни в храненето, атрактивните ястия са истинска подкрепа за родителите. Извитата външна стена и заобленият ръб на плочата улесняват храненето на бебетата. Игривият дизайн, в атрактивни тонове и с релефни мотиви с форма на жираф, е особено популярен и перфектно се адаптира към съвременните тенденции.
Изработени от здрава, безопасна за храните пластмаса, която може да издържа на температури до 100°C. Те могат лесно да се мият в съдомиялна машина или да се използват за микровълново отопление. Много практични, плочите могат да бъдат подредени една върху друга, така че да могат да се съхраняват бързо и лесно. Те са чудесни за пикници, екскурзии или използване в градината. Диаметър 19 см, дълбочина 0,5 см. 
Както всички продукти на NIP®, хранителните чинии се произвеждат изцяло в Германия от висококачествен, нетоксичен, безопасен за храните полипропилен (PP) и сертифицирани в съответствие със стандарта за безопасност EN 14372.
Според мотото си "От семейства към семейства", nip® е най-старият производител на биберони в Германия и е спечелил доверието на своите клиенти през последните 90 години чрез своите високи стандарти за качество и интелигентни продукти. Доволните семейства и щастливите бебета имат приоритет за нип®, както и безопасните, функционални и висококачествени продукти.

Спецификации на продукта:
    • Комплект от 4 плоски чинии за деца, идеални за дома или пътуване;
    • Подходящ за хранене на малки деца или за обучението им да се хранят самостоятелно;
    • Особено леки и устойчиви, те могат лесно да се справят с твърди кацания;
    • Практична форма, позволява подреждане, за да се спести място;
    • Извитата външна стена и заобленият ръб позволяват на децата лесно да изсипват храна;
    • Здрав материал, не съдържа пластификатори, безопасен за храна;
    • Подходящ за микровълнова печка и съдомиялна машина;
    • Размери: диаметър 19 см, височина 0,5 см;
    • Препоръчва се за бебета от 6 месеца;
    • Произведено 100% в Германия, от висококачествен полипропилен (PP), без BPA, без фталат и без PVC;
    • Сертифициран по стандарт за безопасност EN 14372.
 

 

 


Подобни продукти
Спецификации
Тежест: 0,150 Kg
NIP
В качеството си на най-стария производител на биберони в Германия, NIP предлага вече над 80 години в над 30 държави качествени продукти "Made in Germany", на клиники, болници и потребители. От 1932-а година NIP проектира продукти с помощта на учени, лекари и акушерки в съответствие с най-новите лекарски и технологични открития. Всички продукти предлагат сигурност и максимално качество. Те са тествани постоянно в собствени лаборатории и проверени от независими институции. Придобитият опит във времето означава, че можете да бъдете сигурни, че NIP прави точно това от което имате нужда за малчуганите, предлагайки ви голямо разнообразие от полезни висококачествени продукти, които са проектирани да покрият индивидуалните нужди на бебетата и да ви улеснят живота.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.