Комплект от 3 цветни бебешки чаени лъжички Eat Green, биопластмаса, миеща се в съдомиялна машина, 4+ месеца, nip 37066

SKU: 3676324
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 17 Април - 19 Април
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
13 22 лв 15 18 лв Препоръчителна цена ?
Описание

Nip's® Eat Зелените чаени лъжички са идеални за бебета от 4 месеца и следователно са идеални за първото хранене. Тясната форма на лъжицата приляга плътно в малката уста на вашето бебе, а мекият заоблен връх също предпазва чувствителното небце на вашето бебе. Дългата опашка помага на бебето да хване лъжицата добре в ръката си, когато прави стъпки към самостоятелно хранене. 
Минималистичният дизайн в деликатни тонове е особено популярен и перфектно се адаптира към настоящите тенденции. Твърдият, удароустойчив материал не съдържа меламин, BPA или PVC. Те могат лесно да се мият в съдомиялната машина. Те са много практични, имат топли, атрактивни цветове, така че малките ще ги обичат.
Eat Green лъжиците от нип® са част от първата гама продукти за преход към твърда храна, щадящи не само децата, но и околната среда, изработени от висококачествени органични материали, над 94% възобновяеми суровини (биополиетилен, получен от захарна тръстика) и все пак устойчиви на съдомиялна машина. Опаковките им са изработени от над 90% рециклирана хартия.
Както всички нип® продукти, лъжиците са произведени изцяло в Германия и са сертифицирани по стандарта за безопасност EN 14372.
Според мотото си "От семейства към семейства", марката nip® се чувства особено ангажирана с природата и следващото поколение. Следователно, голямо значение се отдава на разработването на екологично чисти продукти, като се използват устойчиви материали и опаковъчни решения. Ето защо реши да предложи устойчива гама - Зелена. Като най-старият производител на биберони в Германия, nip® спечели доверието на своите клиенти през последните 90 години чрез своите високи стандарти за качество и интелигентни продукти. Доволните семейства и щастливите бебета имат приоритет за нип®, както и безопасните, функционални и висококачествени продукти.

Спецификации на продукта:
    • Комплект от 3 биопластични чаени лъжички с >94% възобновяеми суровини;
    • Пластмаса от биополиетилен, получен от захарна тръстика;
    • Подходящ за съдомиялна машина;
    • Опаковки, изработени от най-малко 90% рециклирана хартия;
    • Тясната форма на лъжицата приляга плътно в малката уста на вашето бебе.
    • Мекият връх на лъжицата предпазва чувствителната уста на вашето бебе.
    • Дългата опашка помага на бебето да хване добре лъжицата в ръката си;
    • Трайни материали, могат лесно да се справят с твърди кацания;
    • Подходящ за деца дизайн в топли цветове;
    • Подходящ за деца над 4 месеца;
    • Произведени в Германия от висококачествени, нетоксични, без BPA, без PVC и меламин материали;
    • Сертифициран по стандарт за безопасност EN 14372.
 


Подобни продукти
Спецификации
Тежест: 0,100 Kg
NIP
В качеството си на най-стария производител на биберони в Германия, NIP предлага вече над 80 години в над 30 държави качествени продукти "Made in Germany", на клиники, болници и потребители. От 1932-а година NIP проектира продукти с помощта на учени, лекари и акушерки в съответствие с най-новите лекарски и технологични открития. Всички продукти предлагат сигурност и максимално качество. Те са тествани постоянно в собствени лаборатории и проверени от независими институции. Придобитият опит във времето означава, че можете да бъдете сигурни, че NIP прави точно това от което имате нужда за малчуганите, предлагайки ви голямо разнообразие от полезни висококачествени продукти, които са проектирани да покрият индивидуалните нужди на бебетата и да ви улеснят живота.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.