Комплект от 2 Eat Green купички за детска храна, биопластмаса, миеща се в съдомиялна машина, 4+ месеца, nip 37065

SKU: 3676325
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 17 Април - 19 Април
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
24 26 лв 27 85 лв Препоръчителна цена ?
Описание

Веселите цветове канят бебето ви на масата, а порциите плодове, смутита, овесена каша, кисело мляко, супа, готвена храна и други, всички са добре дошли в тези купи от нип®, които имат перфектен обем за първите количества храна. Високата височина на купата улеснява храненето на бебетата, а широкият ръб я прави лесна за хващане. Купичките са безопасни за храна: те не съдържат BPA, PVC или меламин. Те могат лесно да се мият в съдомиялната машина или да се използват за отопление в микровълновата печка. Те са много практични, могат да бъдат подредени един върху друг, така че да се съхраняват бързо и лесно, идеални за пикници или пътувания.
Купичките Nip's® Eat Green са част от първата гама продукти за преход към твърда храна, щадящи не само децата, но и околната среда, изработени от висококачествени органични материали, над 90% качествени възобновяеми суровини (биовъглехидрати и растителни масла, без палмово масло) и въпреки това устойчиви на микровълнова печка и съдомиялна машина. Екологично чистите опаковки са изработени от над 90% рециклирана хартия.
Както всички нип® продукти, купичките са произведени изцяло в Германия и са сертифицирани по стандарта за безопасност EN 14372.
Според мотото си "От семейства към семейства", марката nip® се чувства особено ангажирана с природата и следващото поколение. Следователно, голямо значение се отдава на разработването на екологично чисти продукти, като се използват устойчиви материали и опаковъчни решения. Ето защо реши да предложи устойчива гама - Зелена. Като най-старият производител на биберони в Германия, nip® спечели доверието на своите клиенти през последните 90 години чрез своите високи стандарти за качество и интелигентни продукти. Доволните семейства и щастливите бебета имат приоритет за нип®, както и безопасните, функционални и висококачествени продукти.

Спецификации на продукта:
    • Комплект от 2 купички от био пластмаса с >90% възобновяеми суровини;
    • Пластмаса, произведена от био-въглехидрати и растителни масла, без палмово масло;
    • Устойчив на микровълнова печка и съдомиялна машина;
    • Опаковки, изработени от най-малко 90% рециклирана хартия;
    • Изключително лек и лесен за държане;
    • Широкият ръб на купата я прави лесна за хващане;
    • Извитата и висока външна стена улеснява отстраняването на храната с лъжица;
    • Трайни материали, могат лесно да се справят с твърди кацания;
    • Практична форма, позволява подреждане, за да се спести място;
    • Весел дизайн в естествени цветове;
    • Подходящ за деца над 4 месеца;
    • Произведени в Германия от висококачествени, нетоксични, без BPA, без PVC и меламин материали;
    • Сертифициран по стандарт за безопасност EN 14372.
 


Подобни продукти
Спецификации
Тежест: 0,100 Kg
NIP
В качеството си на най-стария производител на биберони в Германия, NIP предлага вече над 80 години в над 30 държави качествени продукти "Made in Germany", на клиники, болници и потребители. От 1932-а година NIP проектира продукти с помощта на учени, лекари и акушерки в съответствие с най-новите лекарски и технологични открития. Всички продукти предлагат сигурност и максимално качество. Те са тествани постоянно в собствени лаборатории и проверени от независими институции. Придобитият опит във времето означава, че можете да бъдете сигурни, че NIP прави точно това от което имате нужда за малчуганите, предлагайки ви голямо разнообразие от полезни висококачествени продукти, които са проектирани да покрият индивидуалните нужди на бебетата и да ви улеснят живота.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.