Комплект ножове от 6 части, Kikoza Collection, Berlinger Haus, MCT 2175, оранжево-зелен

SKU: 3676424
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 24 Април - 26 Април
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
129 65 лв 153 04 лв Препоръчителна цена ?
Описание

Идеален подаръчен комплект за кухня, комплект ножове от 6 части, Kikoza Collection, Berlinger Haus, BH 2175, оранжево-зелен
Комплектът ножове Berlinger Haus се състои от 6 броя и 5 ножа и съдържа:
- Нож за готвач с 20 см острие
- Нож за хляб с 20 см острие
- Нож за шредер (сантоку) 17,5 см
- Полезен нож с острие 12,5 см
- Зеленчуков белещ нож с 9 см острие
- Държач за ножове Berlinger
Цвят: Зелен/Оранжев
Изделията са произведени по най-строгите немски стандарти за качество, изработени от неръждаема стомана, покрити с незалепващо покритие, което не позволява на ножовете да запазват миризми.
Дръжката на ножовете BH2175 е ергономична и може да се мие в съдомиялна машина.
Този комплект ножове Berlinger модел BH/2175 е незаменим във вашата кухня и може да се предложи и като идеален подарък за любителите на кухнята.


Подобни продукти
Berlinger Haus
Berlinger Haus е марка, която произвежда и търгува със съдове за готвене, представени на пазара от повече от 15 години. Марката предлага широка гама от ръчно изработени професионални продукти, които са иновативни и ексклузивни и са изработени от качествени материали, винаги адаптирани към всекидневните нужди на модерните потребители. Подходящи за най-взискателните изисквания на пазара и в крак с най-новите производствени технологии, продуктите Berlinger Haus са внимателно изработени от изключителни дизайнери и превръщат готвенето в приятно преживяване.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.