Тенджера, мраморен тиган и комплект ножове, 6 части, кован алуминий, Metallic Edition Rose Gold (Copper), Berlinger Haus, MCT 71

SKU: 3676449
  • Бърза доставка
137 28 лв 162 05 лв Препоръчителна цена ?
Разпродаден
Описание

Комплект тенджери, мрамориран тиган и ножове, 6 части, кован алуминий, Metallic Edition Rose Gold (Copper), Berlinger Haus, BH 7186
Това е идеален комплект тенджери и тигани за кухнята, който не бива да липсва във вашето домакинство!
Комплектът съдържа висококачествени продукти, марка Berlinger Haus.
Този кухненски комплект се състои от 6 части:

- Oala Berlinger Haus Metallic Edition Rose Gold-Cuporu Line:
- Тиган Berlinger Haus Metallic Edition Rose Gold-Cuporu Line със сваляща се дръжка.
- Пластмасов предпазен капак;
- 24 см пластмасов предпазен капак;
- Комплект от 3 ножа BerlingerHaus
- Подвижна дръжка BerlingerHaus;
Комплектът съдове за готвене съдържа висококачествени части според най-високите немски стандарти. Те са продукти от най-високо качество, изработени от кован алуминий и покрити с 3 слоя мрамор.
Те могат да се използват на всякакви източници на топлина като газ, електричество, индукция - газов котлон, печка, индукционен котлон, и спомагат за намаляване на консумацията на енергия. В същото време миенето и почистването на съдовете може лесно да се извърши ръчно или в съдомиялна машина. Благодарение на мраморните слоеве, храната ще бъде приготвена по здравословен начин, храната не изисква олио, за да бъде приготвена правилно и запазва своя вкус, интензивен аромат и ценни хранителни вещества за тялото.
Мраморната повърхност гарантира устойчивост във времето и външния вид на линията Rose Gold Copper Edition Metallic дори при условия на интензивна употреба.
Капаците, включени в артикулите, са много устойчиви дори на високи температури.
Тиганите и тенджерите за готвене имат елегантни и ергономични дръжки.
Цветът на продуктите е кремаво-розово издание Copper Rose-Gold.
Комплектът тенджери и тигани мраморирани Berlinger Haus Copper RoseGold Metallic Line модел BH / 7186 са ергономични и повишават безопасността при употреба.
Материалите, използвани в този комплект съдове, са екологични.
Идеален за подарък на готвачи, майки, приятелки, съпруги или кулинарни ентусиасти.


Продукти от същата марка
Продукти от същия доставчик

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.