• Бърза доставка
227 88 лв 269 00 лв Препоръчителна цена ?
Разпродаден
Описание

5-парче мраморен съд, тенджера и тиган комплект от кован алуминий, Forest Line, Berlinger Haus, BH 7060 идеален подарък
Комплектът съдържа висококачествени продукти от Berlinger Haus.
Този кухненски комплект съдържа 5 части:
- 1x Berlinger Haus Forest линия тиган: 24 см х 4,8 см; Капацитет: 1.7 литра
- 1x Berlinger Haus Forest линия тенджера: 24 см х 6,5 см; Капацитет: 2.3 литра
- 1x Berlinger Haus Forest линия саксия: 24 см х 11,8 см; Капацитет: 4.1 литра
- 1x Устойчив на висока температура капак
- 1x Пластмасов капак
Комплектът съдове за готвене съдържа висококачествени части според най-високите немски стандарти. Те са продукти от най-високо качество, състоящи се от кован алуминий и покрити с 3 мраморни слоя.
Те могат да се използват на всеки източник на топлина, като например газ, електричество, индукционно - газов котлон, печка, индукционен котлон и допринасят за намаляване на консумацията на енергия. В същото време миенето и почистването на съдовете може лесно да се извършва ръчно или в съдомиялната машина. Благодарение на мраморните пластове храната ще се приготвя по здравословен начин, храната не изисква олио да се готви правилно и запазва вкуса, интензивния аромат и ценните за организма хранителни вещества.
Мраморната повърхност осигурява устойчивост във времето и появата на линията Forest дори в условия на интензивна употреба.
Тиганите и тенджерите за готвене се отличават с елегантни дръжки в цвят дърво.
Мраморният комплект за тенджери и тигани Berlinger Haus Forest Line модел BH 7060 е ергономичен и повишава безопасността по време на употреба. Цветът им е каменно сиво с бели точки.
Материалите, използвани в този набор от съдове за готвене, са екологични.
Идеален за подаръци на готвачи, майки, приятелки или съпруги.


Продукти от същата марка
Продукти от същия доставчик
Berlinger Haus
Berlinger Haus е марка, която произвежда и търгува със съдове за готвене, представени на пазара от повече от 15 години. Марката предлага широка гама от ръчно изработени професионални продукти, които са иновативни и ексклузивни и са изработени от качествени материали, винаги адаптирани към всекидневните нужди на модерните потребители. Подходящи за най-взискателните изисквания на пазара и в крак с най-новите производствени технологии, продуктите Berlinger Haus са внимателно изработени от изключителни дизайнери и превръщат готвенето в приятно преживяване.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.