• Бърза доставка
104 33 лв 123 17 лв Препоръчителна цена ?
Разпродаден
Описание

Тиган с дълбок капак, 2.5 литра, 24 см, Сив камък Touch Line, Berlinger Haus, BH 1165
Произвежда се по най-строгите немски стандарти, от лят алуминий. Той работи на всеки източник на топлина (газ, електрически, индукционен) и може да се използва както на печката, така и на индукционния котлон.
Капакът е изработен от издръжливо стъкло, а интериорът е изработен от 3 слоя гранит, със силиконова дръжка от неръждаема стомана.
Почистването на тигани с капак Berlinger модел BH/1165 може да се извърши както ръчно, така и в съдомиялната машина.
Диаметър: 24 см
Капацитет 2,5 литра
Използваните материали са ECO Friendly.
Това е саксия, която не трябва да липсва от вашата кухня.


Продукти от същата марка
Продукти от същия доставчик
Berlinger Haus
Berlinger Haus е марка, която произвежда и търгува със съдове за готвене, представени на пазара от повече от 15 години. Марката предлага широка гама от ръчно изработени професионални продукти, които са иновативни и ексклузивни и са изработени от качествени материали, винаги адаптирани към всекидневните нужди на модерните потребители. Подходящи за най-взискателните изисквания на пазара и в крак с най-новите производствени технологии, продуктите Berlinger Haus са внимателно изработени от изключителни дизайнери и превръщат готвенето в приятно преживяване.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.