Комплект от 2 мраморни тигана, кован алуминий, Aquamarine Metallic Line, Berlinger Haus, BH 1883

SKU: 3698838
  • Бърза доставка
  • 3 броя остават
Доставка:
  • Време за доставка: между 24 Април - 26 Април
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
102 96 лв 121 54 лв Препоръчителна цена ?
Описание

Комплект от 2 мраморни тигана, кован алуминий, Aquamarine Metallic Line, Berlinger Haus, BH 1883
Комплектът съдържа висококачествени продукти от Berlinger Haus.
Този кухненски комплект съдържа 2 броя:
- 1x Berlinger Haus Aquamarine Metallic Line Pan: 22 см х 4,5 см; Капацитет: 1.3 литра
- 1x Berlinger Haus Aquamarine Metal Line тиган: 26 см х 4,8 см; Капацитет: 2 литра

Комплектът съдове за готвене съдържа висококачествени части според най-високите немски стандарти. Те са продукти от най-високо качество, състоящи се от кован алуминий и покрити с 3 мраморни слоя.
Те могат да се използват на всеки източник на топлина, като например газ, електричество, индукционно - газов котлон, печка, индукционен котлон и допринасят за намаляване на консумацията на енергия. В същото време миенето и почистването на съдовете може лесно да се извършва ръчно или в съдомиялната машина. Благодарение на мраморните пластове храната ще се приготвя по здравословен начин, храната не изисква олио да се готви правилно и запазва вкуса, интензивния аромат и ценните за организма хранителни вещества.
Мраморната повърхност осигурява дълготрайност и външен вид на кристално синя аквамаринна линия дори в условия на интензивна употреба.
Тиганите и тенджерите за готвене се отличават с елегантни дръжки в цвят дърво.
Berlinger Haus Aquamarine Line мраморни тигани модел BH/1883 са ергономични и повишават безопасността по време на употреба. Цветът им е аквамарин, много приятно, модерно и елегантно синьо.
Материалите, използвани в този набор от тигани, са екологични.
Идеален за подаръци на готвачи, майки, приятелки или съпруги.


Подобни продукти

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.