Комплект мраморни тигани, 3 части, кован алуминий, Burgundy Metallic Line, Berlinger Haus, BH 1289

SKU: 3698840
  • Бърза доставка
  • 2 броя остават
Доставка:
  • Време за доставка: между 24 Април - 26 Април
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
161 99 лв 191 22 лв Препоръчителна цена ?
Описание

Комплект от три мраморни тигана, 3 броя, 2 броя обикновени тигани + един брой грил тиган от кован алуминий, Burgundy Metalic Line, Berlinger Haus, BH 1289
Комплектът съдържа висококачествени продукти, марка Berlinger Haus.
Този кухненски комплект се състои от 3 части:
- 1x Тиган Berlinger Haus Burgundy Metalic Line: 20 см х 4,5 см; Капацитет: 1.0 литра
- 1x Тиган Berlinger Haus Burgundy Metalic Line: 24 см х 4,8 см; Капацитет: 1.7 литра
- 1x Грил тиган Berlinger Haus Burgundy Metalic Line: 28 см x 28 см x 4,1 см; Капацитет: 2.1 литра

Комплектът съдове за готвене съдържа висококачествени части според най-високите немски стандарти. Те са продукти от най-високо качество, изработени от кован алуминий и покрити с 3 слоя мрамор.
Те могат да се използват на всякакви източници на топлина като газ, електричество, индукция - газов котлон, печка, индукционен котлон, и спомагат за намаляване на консумацията на енергия. В същото време миенето и почистването на съдовете може лесно да се извърши ръчно или в съдомиялна машина. Благодарение на мраморните слоеве, храната ще бъде приготвена по здравословен начин, храната не изисква олио, за да бъде приготвена правилно и запазва своя вкус, интензивен аромат и ценни хранителни вещества за тялото.
Мраморната повърхност гарантира устойчивост във времето и появата на яркочервена метална линия Burgundy Edition дори при условия на интензивна употреба.
Тиганите и тенджерите за готвене имат елегантни и ергономични дръжки.
Комплектът мраморни тигани Berlinger Haus Burgundy Line модел BH / 1289 е ергономичен и повишава безопасността по време на употреба. Цветът им е бордо червено.
Материалите, използвани в този комплект тигани, са екологични.
Идеален за подарък на готвачи, майки, приятелки или съпруги.


Подобни продукти

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.