Комплект мраморни тигани, 3 части, кован алуминий, издание I-Rose Metallic Line, Berlinger Haus, MCT 6041

SKU: 3698895
  • Бърза доставка
  • 2 броя остават
Доставка:
  • Време за доставка: между 24 Април - 26 Април
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
161 99 лв 191 22 лв Препоръчителна цена ?
Описание

Комплект мраморни тигани, 3 части, кован алуминий, издание I-Rose Metallic Line, Berlinger Haus, BH 6041
Комплектът съдържа висококачествени продукти на марката Berlinger Haus.
Този кухненски комплект се състои от 3 части:
- 1x Тиган Berlinger Haus I-Rose Metallic Line: 20 см x 4,5 см; Капацитет: 1.0 литра
- 1x Тиган Berlinger Haus I-Rose Metallic Line: 24 см x 4,8 см; Капацитет: 1.7 литра
- 1x Тиган тип скара Berlinger Haus I-Rose Metallic Line: 28 см x 28 см x 4,1 см; Капацитет: 2.1 литра

Комплектът съдове съдържа висококачествени части според най-високите немски стандарти. Те са най-висококачествените продукти, изработени от кован алуминий и покрити с 3 мраморни слоя.
Могат да се използват на всякакъв източник на топлина като газ, електричество, индукция - газов котлон, печка, индукционна печка, и допринасят за намаляване на консумацията на енергия. В същото време миенето и почистването на съдовете може лесно да се извърши на ръка или в съдомиялна машина. Благодарение на мраморните слоеве, храната ще бъде приготвена по здравословен начин, храната не изисква олио да бъде правилно приготвена и запазва вкуса си, интензивен аромат и ценни хранителни вещества за тялото.
Мраморната повърхност гарантира устойчивост във времето и появата на яркочервена метална линия Moonlight Edition дори при условия на интензивна употреба.
Тиганите и тенджерите са с елегантни и ергономични дръжки.
Комплект мраморни тигани Berlinger Haus Moonlight Line модел BH/6041 са ергономични и повишават безопасността при употреба. Цветът им е червено-бордо.
Материалите, използвани в този комплект тигани, са екологични.
Идеален за подарък на готвачи, майки, приятелки или съпруги.


Подобни продукти
Berlinger Haus
Berlinger Haus е марка, която произвежда и търгува със съдове за готвене, представени на пазара от повече от 15 години. Марката предлага широка гама от ръчно изработени професионални продукти, които са иновативни и ексклузивни и са изработени от качествени материали, винаги адаптирани към всекидневните нужди на модерните потребители. Подходящи за най-взискателните изисквания на пазара и в крак с най-новите производствени технологии, продуктите Berlinger Haus са внимателно изработени от изключителни дизайнери и превръщат готвенето в приятно преживяване.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.