Холна маса, модулна, меламиново ПДЧ, черно и естествено, 60x45x47 см, Leka, Minar

SKU: 3699633
 • Бърза доставка
 • Остава 1 брой
Доставка:
 • Време за доставка: между 09 Декември - 13 Декември
Ползи:
 • 8.11 на точки Vivre i
 • Отваряне на колета при доставка
270 60 лв 328 43 лв Препоръчителна цена ?
Описание

Холна маса, модулна, меламиново ПДЧ, черно и естествено, 60x45x47 см, Leka, Minar


Къщата е отражение на вашата личност, поради което начинът, по който избирате да я декорирате, е важен аспект, който ще изисква време, търпение и креативност.

Дори ако се преместите в нов дом или преустроите дома си, важно е да изберете правилните мебели, за да имате комфорт със семейството си. Подреждането му често ще бъде предизвикателство, което трябва да бъде преодоляно успешно и със стил, за да постигнете желания краен резултат.

За да се радвате на максимален комфорт у дома вие и вашето семейство, вие се нуждаете от модерни, елегантни, удобни, практични и удобни мебели. Избраното обзавеждане трябва да създаде максимално приветлива атмосфера за вас и вашите гости, като по този начин трябва да комбинирате различни елементи, за да създадете очаквания ефект в крайна сметка.

Характеристики:

 • материал: 18 мм меламинова плоскост
 • Ръбове с PVC покритие
 • изисква сглобяване (включено ръководство за употреба)
 • цвят: черен и естествен
 • размери таблица 1 (ДхШхВ): 45х60х47см
 • размери таблица 2 (ДхШхВ): 72х45х37см
 • препоръчва се за: офис, хол


Опаковане: 0,1000000000.
Тип На Продукта: Масичка за кафе.
Цвят: Многоцветен.
Използва Се За: жив.
Производител: Минар.
Ean: 9400000488500.
Местоположение на склада: MCT-ART.
Minar
Minar Furniture, създаването в началото на 2013 г. с цел производство на продукти, подходящи за съвременната епоха, се основава на половин век история, както и назад. Бремен започна това пътуване чрез търговия с дървени и ПДЧ гъсти горски продукти; разработването на технология с всеки изминал ден увеличава капацитета и желанието да отговори на нуждите на хората "Minar" е довело до марката. Minar Furniture; 32 000 м2 открито пространство, оборудвано с най-новите технологии и подобрена система за автоматизация, работи в затворена зона от 20 000 м2 с производствени линии с ЦПУ. Minar Furniture, артикули за Турция, Европа и Близкия изток като цяло предлага вериги магазини за домашни любимци и продажби на онлайн пазара. Освен производството на мебели в началото на 2016 г. легла, пуфове и започна производство на градински продукти като матраци и дилъри по същия начин, онлайн пазарът на тези стоки се предлага за продажба. Цената и положителните коментари, направени от клиентите за продукти, които дават приоритет на качеството и Minar благодарение на интензивния интерес към марката, нарастват с всеки изминал ден. Установявайки връзки с нашите клиенти, партньорски подход, продукт в най-подходящите и най-високи стандарти за качество, отговарящ на нуждите на нашите клиенти в съответствие с очакванията, произвеждаме, ние предоставяме услуги. Вътрешни и задгранични пазари, предимно в предпочитана компания в бранша чрез създаване на марки.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата Vivre, измерване на използването на платформата Vivre, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.