Холна маса, правоъгълна, меламиново ПДЧ, бяло и кафяво, 90х60х39 см, Лион, Минар

SKU: 3699637
 • Бърза доставка
 • Остава 1 брой
Доставка:
 • Време за доставка: между 25 Април - 29 Април
Ползи:
 • Отваряне на колета при доставка
217 61 лв 261 13 лв Препоръчителна цена ?
Описание

Холна маса, правоъгълна, меламиново ПДЧ, бяло и кафяво, 90х60х39 см, Лион, Минар


Къщата е отражение на вашата личност, поради което начинът, по който избирате да я украсите, е важен аспект, който ще изисква време, търпение и креативност. 

Независимо дали се премествате в нов дом или преустройвате дома си, важно е да изберете подходящите мебели, за да имате комфорт със семейството си. Подреждането му често ще бъде предизвикателство, което трябва да бъде преодоляно успешно и стилно, за да получите желания краен резултат. 

За да можете Вие и Вашето семейство да се насладите на максимален комфорт у дома, Вие се нуждаете от модерни, елегантни, удобни, практични и удобни мебели. Избраните мебели трябва да създадат приветлива атмосфера за вас и вашите гости и затова трябва да комбинирате различни елементи, за да създадете очаквания ефект в крайна сметка.

Функции:

 • Материал: 18 мм меламинова дъска
 • Ръбове с PVC покритие
 • изисква сглобяване (включено е ръководство за употреба)
 • цвят: бял и кафяв
 • Дължина: 90 см
 • ширина: 60 см
 • Височина: 39 см
 • Препоръчва се за: офис, хол


Подобни продукти
Minar
Minar Furniture, създаването в началото на 2013 г. с цел производство на продукти, подходящи за съвременната епоха, се основава на половин век история, както и назад. Бремен започна това пътуване чрез търговия с дървени и ПДЧ гъсти горски продукти; разработването на технология с всеки изминал ден увеличава капацитета и желанието да отговори на нуждите на хората "Minar" е довело до марката. Minar Furniture; 32 000 м2 открито пространство, оборудвано с най-новите технологии и подобрена система за автоматизация, работи в затворена зона от 20 000 м2 с производствени линии с ЦПУ. Minar Furniture, артикули за Турция, Европа и Близкия изток като цяло предлага вериги магазини за домашни любимци и продажби на онлайн пазара. Освен производството на мебели в началото на 2016 г. легла, пуфове и започна производство на градински продукти като матраци и дилъри по същия начин, онлайн пазарът на тези стоки се предлага за продажба. Цената и положителните коментари, направени от клиентите за продукти, които дават приоритет на качеството и Minar благодарение на интензивния интерес към марката, нарастват с всеки изминал ден. Установявайки връзки с нашите клиенти, партньорски подход, продукт в най-подходящите и най-високи стандарти за качество, отговарящ на нуждите на нашите клиенти в съответствие с очакванията, произвеждаме, ние предоставяме услуги. Вътрешни и задгранични пазари, предимно в предпочитана компания в бранша чрез създаване на марки.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.