Електрически чопър Steba, MG400, мултифункционален, вместимост 2 литра, стъклен съд, 2 степени на скорост, нож с 4 остриета, акс

SKU: 3719626
  • Бърза доставка
  • 3 броя остават
Доставка:
  • Време за доставка: между 16 Юли - 17 Юли
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
93 29 лв
Описание

Многофункционалният шредер MG 400 от Steba съчетава няколко основни функции: от една страна, лесно нарязва месо, зеленчуци, билки и ядки, но и приготвя сосове като песто с минимални усилия. Освен това, с помощта на емулгиращия аксесоар, устройството бие белтъците и битата сметана в миг на око. За всичко това се използва ножът с четири остриета (с форма на звезда), изработен от висококачествена неръждаема стомана.

За да се запази прясно нарязаната или отворена храна свежа възможно най-дълго, MG 400 се доставя с капак за съхранение. Затова спестете време и не замърсявайте други ястия.

Големият стъклен съд е с вместимост 2 литра. Стъклото е устойчиво на топлина, така че дори горещи храни или течности могат да бъдат приготвени без колебание.

Устройството е оборудвано с мощност от 400 вата и две нива на скорост, подходящи както за мека, така и за твърда храна.

Гумените крачета против хлъзгане също осигуряват твърда основа на работната повърхност. Някои части могат да се мият в съдомиялната машина за лесно и хигиенично почистване.

Шредерът е малък и компактен и може да се съхранява лесно.


цветове: Черно Glossy.
Ean: 4011833303868.
Марка: Steba Германия.
Подобни продукти
Спецификации
Тежест: 2.3 Kg
Този уебсайт използва бисквитки.