Електрическо ренде Solis Slice & More, 350W, 5 различни ножа, многофункционално, универсална резачка и чопър, неръждаема стомана

SKU: 3719988
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 16 Юли - 17 Юли
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
186 70 лв
Описание

Електрическо ренде Slice & More от Solis, идеално за всяка кухня и за всеки любител на модерните уреди. Футуристичният дизайн се вписва във всяка кухня и многобройните му приложения отговарят на всички ваши нужди.

Електрическото мултиренде Solis Slice & More се предлага с 5 взаимозаменяеми аксесоара за рязане, нарязване и раздробяване и е идеалният съюзник, когато искате ястията ви да бъдат приготвени бързо. Независимо дали сте фен на зеленчуци, сирене или сирене, електрическият ренде Slice & More ще изстърже, нареже и нареже всичките ви любими съставки бързо и ефективно.

Съставките могат лесно да се добавят през тръбата за пълнене, а машината Slice & More е проста и лесна за включване с осветения бутон за включване / изключване. Това електрическо ренде Solis се предлага с контейнери, специално проектирани за съхранение на четирите неизползвани цилиндъра.

Неплъзгащите се крака помагат на устройството да остане неподвижно по време на употреба, за да може целият процес да се извърши безопасно. Разглобяемата съставка бутане аксесоар идва на помощ, за да се гарантира, че всички съставки са нарязани напълно, без да губите.


Марка: Солис.
цветове: Черна / неръждаема стомана.
Ean: 7611210921066.
Подобни продукти
Спецификации
Тежест: 2.2 Kg
Този уебсайт използва бисквитки.