• Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 16 Юли - 17 Юли
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
93 35 лв
Описание

Със своите четири остриета от неръждаема стомана, шредерът CH 501 работи много бързо и ефективно. Независимо дали става въпрос за гореща супа, рафиниран сос или вкусно песто, хеликоптерът CH 501 е кухненско помощно средство, което няма да можете да отделите. Съставките за вашите ястия ще бъдат нарязани за нула време, независимо дали са билки, плодове, зеленчуци или дори ядки. Това се осигурява главно от неговите 4 остриета от неръждаема стомана и мощния му 500W мотор.

Едновременно практичен и стилен, висококачественият 1-литров стъклен съд на този уред е безопасен за съдомиялна машина. Да бъдеш оборудван с 4 остриета, вместо с 2, прави този шредер много по-напреднал от обикновените шредери в своята гама. Съставките се нарязват много по-бързо и тяхната консистенция ще бъде много хомогенна.

Тъй като е много компактен, този хеликоптер може да се съхранява лесно, не заема много място и е много лесен за сглобяване. Както при повечето продукти на Graef, CH 501 съчетава най-съвременни технологии с изтънчен дизайн.

 


Марка: Граф.
Ean: 4001627016364.
цветове: Бял.
Подобни продукти
Спецификации
Тежест: 1.5 Kg
Този уебсайт използва бисквитки.