Керамична декорация за градината MCT Garden 27235, 15.5x18.5x26.3 cm

SKU: 3731627
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 18 Юни - 20 Юни
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
48 76 лв 55 70 лв Препоръчителна цена ?
Описание
Description:

Градинска декорация, полирезин, заек, 15.5x18.5x26.3 см


Ролята на градинските декорации е да разкрасят пространството и да го направят по-ефективно, така че крайният резултат да се материализира във вълшебна земя, пълна с живот и цветове.

С повишаването на температурите природата оживява и там, където искаме повече цвят, декорацията от полисмола може напълно да промени пейзажа. Дори градините трябва да бъдат разкрасени и тъй като искаме да бъдем уникални, търсим модели от най-разнообразни декорации, които да подчертаят красотата на нашето малко райско кътче.

Градинската декорация е изработена от издръжливи материали, след което деликатно завършена и покрита с боя, която ще запази цвета си жив с течение на времето, дори след излагане на външни климатични фактори (слънце, вятър, дъжд, сняг, слана).

Материалът, от който е създадена декорацията, полирезина , е материал с много добри устойчиви свойства, като е по-качествен от другите видове материали.

Основните критерии за материала са издръжливост, химическа устойчивост във времето и механична якост. По този начин декорацията ще изпълни пространството с радост, представлявайки истински пръски цветове в нюанс на зеленина във вашата градина.

Такава декорация може лесно да се постави навсякъде и може да бъде преместена, когато е необходимо. Ако искате да го преместите на закрито, в гаражи или килери през студени периоди, относително лекото му тегло ще ви помогне в това отношение.

Градинската украса е забавна и сладка и може да бъде вдъхновен подарък за вашите близки.

Неговите ярки цветове и забавен модел ще ви примамят да го поставите възможно най-видимо, за да радва очите на зрителите.

В същото време тази декорация може да превърне вашата градина в едно наистина уникално пространство, допълнено от цветя и аксесоари, специфични за външното пространство.

Спецификации:

  • Дължина: 15,5 см
  • Ширина: 18,5 см
  • Височина: 26,3 см
  • Материал: полирезин


Тип На Продукта: Градинска декорация.
Цвят: кафяв.
Материал: Полирезин.
Използва Се За: Стандартен.
Местоположение на склада: MCT-ART.
Производител: Artool.
Опаковане: 1,0000000000.
Ean: 9400000376364.

Material:
Instructions:
Set:
Подобни продукти
Отзиви
5.00
1 Отзиви
5 Звезди (1)
4 Звезди (0)
3 Звезди (0)
2 Звезди (0)
1 Звезда (0)
Този уебсайт използва бисквитки.