MCT Garden метална градинска декорация, Зелена, 23x62x43 см

SKU: 3731642
  • Бърза доставка
  • 3 броя остават
Доставка:
  • Време за доставка: между 27 Септември - 29 Септември
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
96 58 лв 136 31 лв Препоръчителна цена ?
Описание

Градинска декорация, металик, зелен паун, 23х62х43см


Ролята на градинските декорации е да разкрасят пространството и да го направят по-ефективно, така че крайният резултат да се материализира в зона, пълна с живот и цвят.

С повишаването на температурите природата оживява и където искаме повече цвят, градинската декорация може напълно да промени пейзажа. Дори градините трябва да бъдат разкрасени и тъй като искаме да бъдем уникални, търсим модели с най-разнообразна украса, която да подчертае красотата на нашето малко райско кътче.

Металните декорации са изискани, елегантни и особено устойчиви поради материала, от който са изработени. Освен това различните форми, пригодени за градински декор, ще ви помогнат да намерите правилното място, като по този начин разкрасите зеленото пространство във вашата градина.

Тези метални декорации започват да се използват все по-често поради тяхната устойчивост на механични удари, удари или инциденти.

Гамата от метални декорации ви предлага възможността да придадете нотка на радост във вашата градина, а някои от тях имат практическо значение. Някои метални декорации са създадени под формата на различни символи и в допълнение ви предлагат възможност да подчертаете любимите си растения.

Размерите на тези декорации ви позволяват да ги поставите лесно, без да заемате твърде много място и без да поддържате големи порции сянка, което би могло да повлияе на растежа на съседните растения.

Стабилни и сигурни, металните декорации ви помагат да създадете уникално и приветливо пространство, истинска приказна обстановка в средата на лятото.

Металните градински декорации са лесни за почистване (могат да се почистват и с градинския маркуч за вода) и са много устойчиви на външни условия (дъжд, вятър, сняг, силно слънце и др.).

Боята е с добро качество, с добра устойчивост на UV действие.

Семплите модели, както детски, така и елегантни, ще придадат на вашата градина желаната уникалност и красота.

Спецификации:

  • Дължина: 23 см
  • Ширина: 62 см
  • Височина: 43 см
  • Материал: метал


Тип На Продукта: Градинска декорация.
Цвят: Зелен.
Материал: Метал.
Използва Се За: Стандартен.
Местоположение на склада: MCT-ART.
Производител: Artool.
Опаковане: 0,1000000000.
Ean: 9400000377408.
Подобни продукти
Отзиви
5.00
1 Отзиви
5 Звезди (1)
4 Звезди (0)
3 Звезди (0)
2 Звезди (0)
1 Звезда (0)

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.