Плаваща украса за пластмасова градина MCT Garden, 19x41x17 см

SKU: 3731646
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 18 Юни - 20 Юни
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
37 27 лв 37 52 лв Препоръчителна цена ?
Описание
Description:

Градинска / водна декорация, плаваща, пластмаса, плъхове, 19x41x17 cm


Ролята на градинските/водните декорации е да разкрасят пространството и да го направят по-ефективно, така че крайният резултат да се материализира във вълшебна земя, пълна с живот и цветове.

С повишаването на температурите природата оживява и там, където искаме повече цвят, декорацията за градина/вода може напълно да промени пейзажа. Дори градините и езерцата трябва да бъдат разкрасени и тъй като искаме да бъдем уникални, търсим модели от най-разнообразни декорации, които да подчертаят красотата на нашето малко райско кътче.

Градинската/водна декорация е изработена от издръжливи материали, след което деликатно завършена и покрита с боя, която ще запази цвета си жив с течение на времето, дори след излагане на външни климатични фактори (слънце, вятър, дъжд, сняг, слана).

Основните критерии за материала са издръжливост, химическа устойчивост във времето и механична якост. По този начин декорацията ще изпълни пространството с радост, представлявайки истински пръски цветове в нюанс на зеленина във вашата градина.

Такава декорация може лесно да се постави навсякъде и може да бъде преместена, когато е необходимо. Ако искате да го преместите на закрито, в гаражи или килери през студени периоди, относително лекото му тегло ще ви помогне в това отношение.

Градината/водната декорация е забавна и сладка и може да бъде вдъхновен подарък за вашите близки.

Неговите ярки цветове и забавен модел ще ви примамят да го поставите възможно най-видимо, за да радва очите на зрителите.

В същото време тази декорация може да направи вашата градина/езерцето наистина уникално пространство, допълнено с цветя и аксесоари, специфични за външното пространство.

Спецификации:

  • Дължина: 19 см
  • Ширина: 41 см
  • Височина: 17 см
  • Материал: пластмаса
  • Тази украса плува във водата


Тип На Продукта: Градинска декорация.
Цвят: Зелен.
Материал: Пластмаса.
Използва Се За: Стандартен.
Местоположение на склада: MCT-ART.
Производител: Artool.
Опаковане: 0,1000000000.
Ean: 9400000377606.

Material:
Instructions:
Set:
Подобни продукти
Отзиви
5.00
1 Отзиви
5 Звезди (1)
4 Звезди (0)
3 Звезди (0)
2 Звезди (0)
1 Звезда (0)
Този уебсайт използва бисквитки.