MCT градинска декорация, пластмаса, летяща врана, 80x45x11 см

SKU: 3731665
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 18 Юни - 20 Юни
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
38 93 лв 40 85 лв Препоръчителна цена ?
Описание
Description:

Градинска декорация, пластмаса, летяща врана, 80х45х11см


Ролята на градинските декорации е да разкрасят пространството и да го направят по-ефективно, така че крайният резултат да се материализира във вълшебна земя, пълна с живот и цветове.

С повишаването на температурите природата оживява и където искаме повече цвят, градинската декорация може напълно да промени пейзажа. Дори градините трябва да бъдат разкрасени и тъй като искаме да бъдем уникални, търсим модели от най-разнообразни декорации, които да подчертаят красотата на нашето малко райско кътче.

Градинската декорация е изработена от издръжливи материали, след което деликатно завършена и покрита с боя, която ще запази цвета си жив с течение на времето, дори след излагане на външни климатични фактори (слънце, вятър, дъжд, сняг, слана).

Материалът, от който е създадена декорацията е материал с много добри свойства на устойчивост, като е по-качествен от другите видове материали.

Основните критерии за материала са издръжливост, химическа устойчивост във времето и механична якост. По този начин декорацията ще изпълни пространството с радост, представлявайки истински пръски цветове в нюанс на зеленина във вашата градина.

Такава декорация може лесно да се постави навсякъде и може да бъде преместена, когато е необходимо. Ако искате да го преместите на закрито, в гаражи или килери през студени периоди, относително лекото му тегло ще ви помогне в това отношение.

Градинската украса е забавна и сладка и може да бъде вдъхновен подарък за вашите близки.

Неговите ярки цветове и забавен модел ще ви примамят да го поставите възможно най-видимо, за да радва очите на зрителите.

В същото време тази декорация може да превърне вашата градина в едно наистина уникално пространство, допълнено от цветя и аксесоари, специфични за външното пространство.

Спецификации:

  • Дължина: 80 см
  • Ширина: 45 см
  • Височина: 11 см
  • Материал: пластмаса


Тип На Продукта: Градинска декорация.
Цвят: Зелен.
Материал: Пластмаса.
Използва Се За: Стандартен.
Производител: Strend Pro.
Местоположение на склада: MCT-ART.
Опаковане: 0,1000000000.
Ean: 9400000380521.

Material:
Instructions:
Set:
Подобни продукти
Спецификации
Тежест: 5.0 Kg
Този уебсайт използва бисквитки.