Градинска декорация MCT Garden, полирезин, котка, 20x14x28 см

SKU: 3731666
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 18 Юни - 20 Юни
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
64 31 лв 76 90 лв Препоръчителна цена ?
Описание

Градинска декорация, полирезин, котка, 20x14x28 см 


Градинските декорации имат ролята да разкрасят пространството и да го направят по-ефективно, така че крайният резултат да се материализира в магическа земя, пълна с живот и цвят.

С повишаването на температурите природата оживява, а там, където искаме допълнителен цвят, декорацията от полирезин може напълно да промени пейзажа. Дори градините трябва да бъдат разкрасени и, понеже искаме да сме уникални, търсим най-разнообразните модели декорации, които подчертават красотата на нашето малко кътче от рая.

Градинската декорация е изработена от устойчиви материали, а след това деликатно завършена и покрита с боя, за да запази цвета си жив във времето, дори и след излагане на външни климатични фактори (слънце, вятър, дъжд, сняг, замръзване).

Материалът, от който е създадена декорацията, полирезин, е материал с много добри съпротивителни свойства, като е по-качествен от другите видове материали.

Основните критерии на материала са издръжливост, химическа устойчивост във времето и механична якост. По този начин декорацията ще запълни пространството с радост, бидейки истински плисък на цвят в нова зона на зеленина във вашата градина.

Такава декорация може лесно да бъде поставена навсякъде и може да бъде преместена, когато е необходимо. Ако по време на студените периоди искате да го преместите на закрито, в гаражи или килери, сравнително малкото му тегло ще помогне в това отношение.

Градинската декорация е забавна и сладка и може да направи вдъхновяващ подарък за близките.

Неговите ярки цветове и забавен модел ще ви примамят да го поставите възможно най-видимо, за да зарадвате очите на зрителите.

В същото време тази декорация може да направи вашата градина наистина уникално пространство, допълнено от цветя и аксесоари, специфични за външното пространство.

Спецификации:

  • Дължина: 20 см
  • Ширина: 14 см
  • Височина: 28 см
  • Материал: полирезин

 


Подобни продукти
Спецификации
Тежест: 5.0 Kg
Този уебсайт използва бисквитки.