MCT Garden метална градинска декорация, котка, 18x13x25 см

SKU: 3731678
 • Бърза доставка
Доставка:
 • Време за доставка: между 18 Юни - 20 Юни
Ползи:
 • Отваряне на колета при доставка
33 11 лв 37 76 лв Препоръчителна цена ?
Описание
Description:

Градинска декорация, метал, котка, 18х13х25см


Ролята на градинските декорации е да разкрасят пространството и да го направят по-ефективно, така че крайният резултат да се материализира в зона, пълна с живот и цвят.

С повишаването на температурите природата оживява и където искаме повече цвят, градинската декорация може напълно да промени пейзажа. Дори градините трябва да бъдат разкрасени и тъй като искаме да бъдем уникални, търсим модели с най-разнообразна украса, която да подчертае красотата на нашето малко райско кътче.

Металните декорации са изискани, елегантни и особено устойчиви поради материала, от който са изработени. Освен това различните форми, пригодени към градински декор, ще ви помогнат да намерите правилното място, като по този начин разкрасите зеленото пространство във вашата градина.

Тези метални декорации започват да се използват все по-често поради тяхната устойчивост на механични удари, удари или инциденти.

Гамата от метални декорации ви предлага възможността да внесете нотка на радост във вашата градина, а някои от тях имат практическо значение. Някои метални декорации са създадени под формата на различни символи и в допълнение ви предлагат възможност да подчертаете любимите си растения.

Размерите на тези декорации ви позволяват да ги поставите лесно, без да заемате твърде много място и без да поддържате големи порции сянка, което би могло да повлияе на растежа на съседните растения.

Стабилни и сигурни, металните декорации ви помагат да създадете уникално и приветливо пространство, истинска приказна обстановка в средата на лятото.

Металните градински декорации са лесни за почистване (могат да се почистват и с градинския маркуч за вода) и са много устойчиви на външни условия (дъжд, вятър, сняг, силно слънце и др.).

Боята е с добро качество, с добра устойчивост на UV действие.

Семплите модели, както детски, така и елегантни, ще придадат на вашата градина желаната уникалност и красота.

  Спецификации:

  • Дължина: 18 см
  • Ширина: 13 см
  • Височина: 25 см
  • Материал: метал


  Тип На Продукта: Градинска декорация.
  Цвят: Многоцветен.
  Материал: Метал.
  Използва Се За: Стандартен.
  Производител: Strend Pro.
  Местоположение на склада: MCT-ART.
  Опаковане: 1,0000000000.
  Ean: 9400000381740.

  Material:
  Instructions:
  Set:
  Подобни продукти
  Спецификации
  Тежест: 5.0 Kg
  Този уебсайт използва бисквитки.