MCT Garden метална градинска декорация, паун, 76x30x46 см

SKU: 3731685
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 19 Юни - 21 Юни
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
107 21 лв 128 17 лв Препоръчителна цена ?
Описание

Градинска декорация, метал, паун, 76x30x46 см


Градинските декорации имат ролята да разкрасят пространството и да го направят по-ефективно, така че крайният резултат да се материализира в област, пълна с живот и цвят.

С повишаването на температурите природата оживява, а там, където искаме допълнителен цвят, градинската декорация може напълно да промени пейзажа. Дори градините трябва да бъдат разкрасени и, понеже искаме да сме уникални, търсим модели на декорации от най-разнообразните, за да подчертаем красотата на нашето малко кътче от рая.

Металните декорации са изтънчени, елегантни и изключително устойчиви поради материала, от който са изработени. В допълнение, различни форми, адаптирани към градински декор, ще ви помогнат да намерите правилното място, като по този начин разкрасявате зеленото пространство във вашата градина.

Тези метални декорации започват да се използват все по-често, защото устояват на механични удари, удари или инциденти. 

Гамата от метални декорации ви дава възможност да придадете нотка на радост на вашата градина, а някои от тях имат и практическо значение. Някои метални декорации са създадени под формата на различни герои и в допълнение ви дават възможност да подчертаете любимите си растения.

Размерът на тези декорации ви позволява да ги поставите лесно, без да заемате твърде много място и без да поддържате големи части от сянка, които засягат растежа на съседните растения.

Стабилни и сигурни, металните декорации ви помагат да създадете уникално и приветливо пространство, истинска приказна обстановка в средата на лятото. 

Металните градински декорации са лесни за почистване (могат да се почистват и с маркуч за градинска вода) и издържат много добре на външните условия на околната среда (дъжд, вятър, сняг, силно слънце и др.).

Боята е с високо качество, с добра устойчивост на UV лъчи.

Прости, детски или елегантни модели ще дадат на вашата градина желаната уникалност и красота. 

Спецификации:

  • Дължина: 76 см
  • Ширина: 30 см
  • Височина: 46 см
  • Материал: метал

 

 


Подобни продукти
Спецификации
Тежест: 5.0 Kg
Този уебсайт използва бисквитки.